Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017

Για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Φθινόπωρο 2017.
Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με μουσικές παραστάσεις, θέατρο και εκδηλώσεις –θεσμούς- για την πόλη μας όπως είναι τα «Καραϊσκάκεια».
Σας προσκαλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, να τις αγκαλιάσουν με θέρμη, να χαρίσουν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στους καλλιτέχνες και να διασκεδάσουν.
Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων είναι:
Κυριακή 10/9/2017 Παιδική θεατρική παράσταση ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΝΕΛΑΣ της Καλλιόπης Γιαννάκου . Ένα παραμύθι με ηθικά διδάγματα για όλα τα παιδιά. ΠΑΛΑΤΑΚΙ 8:00 μ.μ.
Δευτέρα 11/9/2017 Συναυλία ‘’ Μουσικές Διαδρομές’’ από τη Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων του ΟΤΕ Νομού Αττικής σε ένα ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλου, Ξαρχάκου, Λεοντή ,Γκάτσου κ.λ.π. ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:00 μ.μ.
Πέμπτη 14/9/2017 Θεατρική παράσταση ‘’Ματωμένος Γάμος’’ του Φ.Γ. Λόρκα από την θεατρική ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:30 μ. μ.
Σάββατο 16/9/2017 ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ με το σύλλογο Ηπειρωτών Χαϊδαρίου με παραδοσιακή μουσική εδέσματα και πολύ χορό ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 8:30 μ.μ.
Κυριακή 17 /9/2017 Θεατρική παράσταση από την ομάδα του Δήμου Ιλίου στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Δ. Ψαθά Ο ΑΦΕΛΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:30 μ.μ.
Δευτέρα 18/9/2017 Μουσική παράσταση με τίτλο Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με την διεθνούς Φήμης Υψίφωνο Σόνια Θεοδωρίδου ,τον Αρχιμουσικό Θεόδωρο Ορφανίδη , την Orchestra Mobile και Χορωδία. ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:30 μ.μ.
Τετάρτη 20/9/2017 Θεατρική παράσταση από την ομάδα ‘’Το τρίτο κουδούνι’ ’των ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ με το έργο Ο ΠΛΟΥΤΟΣ του Αριστοφάνη ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 8:30 μ.μ.
Κυριακή 24/9/2017 Επετειακή εκδήλωση για τη ΜΑΧΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ- ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ με τη συνεργασία του Συλλόγου Θεσσαλών Χαϊδαρίου ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 8:30 μ.μ.
Πέμπτη 28/9/2017 Συναυλία με το νεανικό συγκρότημα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 8:30 μ.μ.







Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.