Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μέχρι την Παρασκευή 1-9-17 οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Δ.ΙΕΚ Περιστερίου!
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Μέχρι την Παρασκευή 1-9-17 οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Δ.ΙΕΚ Περιστερίου!

Θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την Παρασκευή 1-9-2017 στις 10 το πρωί,να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή σε κάποια νέα ειδικότητα του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου.
Την αίτηση την υποβάλλουν στην διεύθυνση: https://diek.it.minedu.gov.gr/. Η υποβολή της αίτησης είναι πολύ σημαντική στην παρούσα φάση, μιας και από τον αριθμό των αιτήσεων, που θα υπάρξουν σε κάθε ειδικότητα (απαιτείται τουλάχιστο 15 εγγραφές σύμφωνα με τον κανονισμό για την λειτουργία της ειδικότητας), θα αποφασίσει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ποιες ειδικότητες  τελικά θα λειτουργήσουν σε κάθε ΔΙΕΚ.
Η τελική αίτηση εγγραφής και η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών των σπουδαστών, θα γίνει σε επόμενη φάση, μετά το κλείσιμο του συστήματος και την έγκριση λειτουργίας των ειδικοτήτων.
Για οποιαδήποτε βοήθεια στην υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου, από την ερχόμενη Δευτέρα 28/8/2017,
από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.Από τη Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.