Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2017

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/9/2017    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΙΛΙΟΥ
Χώρος εκδηλώσεων πλησίον γηπέδου ακαδημιών ποδοσφαίρου (είσοδος από Ελευσίνίων μυστηρίων), ώρα 9.00 μ.μ.
«Αρκαδικό γλέντι»
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου και ο Δήμος Ιλίου έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στο Αρκαδικό γλέντι, με πολύ τραγούδι, χορό, κρασί και παραδοσιακά φαγητά της Αρκαδίας. Στην εκδήλωση, Θα παρουσιάσουν Χορού ς από την Αρκαδία τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου του συλλόγου, Γιώργου Φραγκάκη. Την εκδήλωση Θα πλαισιώσει με τα τραγούδια της η ορχήστρα των Γιώργου Δαλιάνη- Διαμαντή Ρουμελιώτη
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/9/2017          ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μ.μ.
«O Αφελής»  του Δημήτρη Ψαθά
Από την Θεατρική Ομάδα Δήμου Ιλίου. Σκηνοθεσία-Διδασκαλία: Γιώργος Ματαράγκας 4 Μια κωμωδία με απίστευτη δράση, ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται σήμερα ο κόσμος, στις δύσκολες και μελαγχολικές μέρες που ζούμε, για να ξεφύγει, να ταξιδέψει, να ξεσκάσει, να ξεχαστεί και να γελάσει με την ψυχή του.
ΔΕΥΤΕΡΑ 4/9/2017              ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μ.μ.
«Σ αγαπάω, αλλά...» των Γιώργου Βάλαρη - Στέλιου Παπαδόπουλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαράγκας
Μια διαδραστική κωμωδία σχέσεων, ίσως η καλύτερη κωμωδία των Βάλαρη - Παπαδόπουλου, το «Σ' αγαπάω, αλλά...», είναι μια Ο ξεκαρδιστική, επίκαιρη, «ζευγαρο-κωμωδία» με Θέμα το γάμο, το διαζύγιο και κατ' επέκταση τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών Ιόπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή μετά κρίσης Νεοελληνι-κή πραγματικότητα.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Δανάη Αγγελάτου.
ΤΡΙΤΗ 5/9/2017                   ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μ.μ.
«0 χαμένος ιππότης»
 ... η ζωή στο σχολείο για τον Αργύρη, έχει γίνει εφιάλτης.
Μια παρέα παιδιών, του επιτίθεται καθημερινά. Οι γονείς του, βυθισμένοι στα δικά τους προβλήματα, αδυνατούν να δουν τι _ συμβαίνει. Μοναδική παρηγοριά για τον Αργύρη είναι ένας κούκλος ιππότης. Του τον χάρισε η μητέρα του την πρώτη μέρα του σχολείου και ο Αργύρης τον έχει πάντα μαζί του.. . Το Θέμα του έργου είναι ο σχολικός εκφοβισμός (bulling).
Για παιδιά από 6 έως 16 ετών
ΤΕΤΑΡΤΗ 6/9/2017                 ΣΥΝΑΥΛΙΑ            
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρ ίτση ς», ώρα 9.00 μ.μ
«Αφιέρωμα στους μεγάλους μας λαϊκούς καλλιτέχνες, Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη»
Ένα λαϊκό γλέντι με τραγούδια των δυο μεγάλων καλλιτεχνών Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιου Καζαντζίδη με τον Γιώργο Υδραίο, την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Μαρία Σουλτάτου και την ορχήστρα τους.
ΠΕΜΠΤΗ 7/9/2017                  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μ.μ.
 «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ
Από την Θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας Μια ανορθόγραφη προσέγγιση του ανεκπλήρωτου νεανικού έρωτα. Μια σάτιρα των κοινωνικών συμβάσεων που χωρίζουν τους ανθρώπους. Μια ανατρεπτική, καυστική ματιά στην ελληνική πραγματικότητα.
Ένας ύμνος στα όνειρα μέσα από την απομυθοποίησή τους.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/9/2017                      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» ROM ΙΛΙΟΥ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 8.30 μ.μ.
«Μουσικές διαδρομές Ελλήνων ROM»
Ένα μοναδικό Θέαμα από χρώματα και μουσικές που συνθέτουν το πολύχρωμο παζλ της Ελλάδας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και χορευτικών ομάδων μεταφέρουμε το αισιόδοξο μήνυμα της ομορφιάς της ζωής και της διασκέδασης, με αφετηρία τις παραδόσεις της πατρίδας μας.
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/9/2017                           JAZZ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 9.00 μ.μ.
«6° Jazz στο Πάρκο»
Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου διοργανώνει για 6η χρονιά μία από τις σημαντικό-τερες εκδηλώσεις jazz μουσικής στην Ελλάδα.
• Μιχάλης Τσίφτσης - Κίμων Καρούτζος -Παναγιώτης Κωστόπουλος JAZZ ΤΡΙΟ
• Θεόδωρος Καπηλίδης ΤRΙΟ — Κώστας Κωνσταντίνου - Μιχάλης Καπηλίδης
• Γιώργος Κοντραφούρης ΒΑΒΥ ΤRΙΟ - Κωστής Φαναράς -Εκτωρ Ρεμσάκ
• Μπέλλος Σεραφείμ νΟCΑ1 QUARTET - Μόνικα Καμπασέλε - Ντάνια Πολυξένη - Παντελής Μπενετάτος
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Γιώργος Τρανταλίδης
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 • ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9 /2017     ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 9.00 μ.μ.
«Τρικυμία» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ Από τη Θεατρική ομάδα «ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ».
Ένα απίστευτα γοητευτικό παραμυθόδραμα πάνω στη δύναμη της συγγνώμης, την διαλλακτικότητα και τη δυνατότητα του ανθρώπου να υπερβεί όσα τον καθηλώνουν στην σκοτεινή του πλευρά. Παράλληλα ένα (αποχαιρετιστήριο;) τραγούδι στη μαγεία της Τέχνης. Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές.
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Χ. Χριστοδούλου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9/2017                     ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρlτσης», ώρα 9.00 μ.μ.
«Πάνος Μπούσαλης»
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Πάνος Μπούσαλης Θα ερμηνεύσει και Θα παίξει στην κιθάρα του γνωστά αγαπημένα κομμάτια μεγάλων δημιουργών, με αρκετούς από τους οποίους έχει συνεργαστεί (Σταύρος Ξαρχάκος - Αλκίνοος Ιωαωίδης - Ορφέας Περίδης - Λίνος Κόκοτος - Χρήστος Λεοντής και πολλοί άλλοι). Μαζί του Θα είναι μια νέα εξαιρετική ερμηνεύτρια η Άννα Καπόνε Πάπας.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9/2017    ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
Χώρος εκδηλώσεων πλησίον γηπέδου ακαδημιών ποδοσφαίρου (είσοδο ς από Ελευσίνιων μυστηρίων), ώρα 9.00 μ.μ. «Γιορτή Κρασιού από την Ένωση Κρητών Ιλίου» Η Ένωση Κρητών Ιλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ιλίου σας προ-σκαλεί στην καθιερωμένη εκδήλωση «Γιορτή Κρασιού». Θα μας διασκεδάσει ο Νίκος Ζωϊδάκης με το συγκρότημά του. Άφθονο κρασί και παραδοσιακά εδέσματα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9/2017                            ΕΝΩΣΗ ΛΙΟΣΙΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής (Αν. Παπανδρέου & Ισίδωρος) ώρα 8.30 μ.μ.
«Εκδήλωση Ένωσης Λιοσιωτών Ιλίου» Για 5η συνεχή χρονιά η Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση - Θεσμό στον Δήμο μας. Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 τις 20:30 το Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής Θα γεμίσει με χρώματα, ήχους και μουσικές Αρβανίτικες, ζωντανεύοντας τις ρίζες και την κουλτούρα των γηγενών και αυτού του τόπου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/9/2017                        ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
Χώρος εκδηλώσεων πλησίον γηπέδου ακαδημιών ποδοσφαίρου (είσοδος από Ελευσίνιων μυστηρίων), ώρα 8.30 μ.μ. «14ο Ηπειρώτικο σεργιάνι» Η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος διοργανώνει το Ηπειρώτικο Σεργιάνι της.  Ένα σεργιάνι Θεσμό τόσο για εμάς τους Ηπειρώτες όσο και για το Δήμο Ιλίου. Σας κα-λούμε σε ένα παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με πολύ χορό και με γνήσια παραδοσιακά εδέσματα της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9/2017              ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρlτσης», ώρα 8.30 μ.μ.
«Ήταν όλες τους κυρίες»
Μια μουσική παράσταση γεμάτη μιμήσεις, τραγούδια και κέφι αφιερω-μένη στις κυρίες του Θεάτρου και του τραγουδιού, Νανά Μούσχουρη, Ρένα Βλαχοπούλου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Λίτσα Διαμάντη, Μαρινέλα. Ντυμένη με ήχο και εικόνα (σε προτζέκτορα) από γνωστές επιτυχίες! Guest &8Γ: Τέρης Χρυσός
ΠΕΜΠΤΗ 28/9/2017                        ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρlτσης», ώρα 8.30 μ.μ.
«Βραδιά με τη νεανική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών»
Η νεανική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών πρωτο εμφανίστηκε την άνοιξη του 2016.
Έχει κάνει ενδιαφέρουσες παρουσίες σε εκδηλώσεις: στην ανθοκομική έκθεση Θρακομακεδόνων, στα Σοφόκλεια, σε Χριστουγεννιάτικες και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών, αλλά και πέρα απ' αυτόν, σε μεγάλες εκδηλώσεις όμορων Δήμων. Η Νεανική Ορχήστρα αποτελείται από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου, την επιμέλεια της οποίας έχει ο καθηγητής Σωτηράκης Μιχάλης.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/9/2017                    ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», ώρα 8.30 μ.μ.
«Από τη θάλασσα στη στεριά και από τη στεριά στη Θάλασσα...»
Μουσικό οδοιπορικό με χορούς και τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με τη συμμετοχή εξαίρετων μουσικών και καλλιτεχνών. Στο τραγούδι: Χρυσανθοπούλου Ιωάννα και Τηγάνης Κωνσταντίνος και στο κλαρίνο: Παπαϊωάννου Τρύφωνας. Συμμετέχουν με τα χορευτικά τους συγκροτήματα οι εθνικοτοπικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης.
ΣΑΒΒΑΤΟ 30-9-20107                     ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 9.00 μ.μ.
«Πλούτος» του Αριστοφάνη Από τη Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής
Ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη αποτελεί μια πολιτική ουτοπία.
Ο Θίασος χρησιμοποιώντας το χορό, το τραγούδι και τη μεταμφίεση, μας ταξιδεύει σ' αυτό το μαγευτικό κόσμο της χαράς και της δια-σκέδασης που περιγράφει ο ποιητής!


28-9-2017
Νέα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου σας ενημερώνει ότι η Θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη από τη Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής Θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" και ώρα 20.30


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/10/2017                ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Καλλιτεχνικό καφενείο «Θ. Αγyελόπουλος», ώρα 11.00 π.μ.
«Οι συνταγές της γιαγιάς Κανέλας» της Καλλιόπης (Πόπης) Γιαννάκου
Το έργο βασίζεται στην παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, όπου η γιαγιά έπαιζε ουσιαστικό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών.
Το έργο αναφέρεται στην παραδοσιακή γιαγιά που ήταν εκείνη η οποία ουσιαστικά μεγάλωνε τα εγγόνια της και τους έλεγε παραμύθια με ηθικά διδάγματα, τους μαγείρευε και τους μάθαινε αυτά που έπρεπε να γνωρίζουν για να βγουν στη ζωή. Μέσα από τα παραμύθια που τους αφηγείται η γιαγιά στο έργο και τα τραγούδια που τους τραγουδά, με-ταφέρονται προς τα εγγόνια της όλες οι αξίες της ζωής και οι αρχές που τους δίνει για να γίνουν σωστοί άνθρωποι όταν βγουν στην κοινωνία.
Για παιδιά από 5 έως 12 ετών
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 & ΔΕΥΤΕΡΑ 2/10/2017              ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο « Μελίνα Μερκούρη», ώρα 7.30 μ.μ. .
«Ένα μπουκέτο παραμύθια!» Από τα Παιδικό και Εφηβικό τμήμα της Θεατρικής Ομάδας «Ονειροβάτες»
«Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ συναντά ένα αφρικάνικο και ένα ελληνικό λαϊκό παραμύθι σ' ένα μπουκέτο. συγκίνησης και χαράς προορισμένο για τα παιδιά της πόλης μας.
Για παιδιά από 6 έως 12 ετών
20-9-2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου σας ενημερώνει ότι οι παραστάσεις του θεατρικού έργου
«Ένα μπουκέτο παραμύθια» του Αριστοφάνη από τη Θεατρική Ομάδα «Ονειροβάτες» αντί Κυριακής 1/10 και Δευτέρας 2/10/2017
θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10/2017 στο Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" και ώρα 19.30


ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10/2017             ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 11.00 π.μ.
«Άκης ο Περιστεράκης και το ταξίδι του στη χώρα της γνώσης»
Ο Ατρόμητος αρχηγός από τους Φύλακες της Φύσης ξεκινάει το ταξίδι του για τη χώρα της γνώσης για να συναντήσει τους φίλους του που Θα τον βοηθήσουν στην επανάσταση εναντίον των ανθρώπων που μολύνουν τη Γη και απειλούν με εξαφάνιση πολλά ζωάκια και πτηνά. Μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τη νέα γενιά για τα σημαντικά Θέματα του περιβάλλοντος και της διατήρησης της ζωικής αλυσίδας και της βιοποικιλότητας.
Για παιδιά από 3 έως 12 ετών
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10/2017  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 7:00 μ.μ.
Μουσική Ιλιάδα - 2ος Μουσικός Διαγωνισμός από τον Δήμο Ιλίου
Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει διαγωνισμό τραγουδιού με ελληνόφωνο στίχο ανεξαρτήτου είδους και στυλ μουσικής.
Μια μεγάλη γιορτή στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» που Θα προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.
ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/2017                 ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙ ΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 11.00 π.μ.
«Αισώπου Παρά-Μύθοι»
Ένα μαγικό ταξίδι στις διδαχές από τους Μύθους του μεγάλου παραμυθά της Αρχαιότητας.
Ένα μουσικοθεατρικό πάντρεμα 6 διαφορετικών μύθων του Αισώπου: Ο μέρμηγκας και ο τζίτζικας, Οι κότες και η γάτα, Το ποντίκι και το λιοντάρι, Ο ψεύτης βοσκός, Η κολοβή αλεπού, Η χελώνα και ο λαγός.
Για παιδιά από 3 έως 12 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/10/2017               ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 8.30 μ.μ.
«Από την επιχείρηση «Μαρίτα» στην επιχείρηση «Ερμής» (Μάχη της Κρήτης).» Η Ένωση Κρητών Ιλίου σας προσκαλεί στην επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940. Επιμέλεια -Διδασκαλία: Γιώργος Φραγκάκης, Λαογράφος Ε. Κ. Π.Α - Χοροδιδάσκαλος
 ΣΑΒΒΑΤΟ 28/10/2017
• Τέλεση δοξολογίας στο Μητροπολιτικό ναό της πόλης. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων. Ο πανηγυρικός της ημέρας. Κατάθεση στεφάνων.
• Παρέλαση.
• Δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιλίου
• Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τους ε8νικοτοπικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 5.30 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10/2017             ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 11.00 π.μ. «Η Αλίκη, η χελώνα»
Ένα οικολογικό διαδραστικό παραμύθι που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για την σημασία της προστασίας των ζώων υπό εξαφάνιση και συγκεκριμένα της χελώνας ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ και της προστασίας του περιβάλλοντος σε στεριά και Θάλασσα. Για παιδιά από 3 έως 12 ετών
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/10/2017             ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 7:00 μ.μ.
«Ο Λίνος Κόκοτος συναντά τον Οδυσσέα Ελύτη»
Ο συνθέτης του «νέου κύματος» Λίνος Κόκοτος συναντά τον ποιητή Οδυσσέα Ελύτη και φέρνει στα χείλη του κόσμου, τους στίχους του νομπελίστα ποιητή.
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου, στα πλαίσια των αφιερωμάτων στην μελοποιημένη ποίηση, διοργανώνει, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου, μια βραδιά με μουσική και τραγούδια που υμνούν το Αιγαίο και την Ελλάδα όπως ακριβώς το φανταζόταν ο μεγάλος ποιητής.









Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.