Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Στις 26 Μαΐου 2017 ανοίγει τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Στις 26 Μαΐου 2017 ανοίγει τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών

Στις 26 Μαΐου 2017 ανοίγει τις πύλες της η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών, η οποία θα λειτουργήσει έως τις 4 Ιουνίου 2017 στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.
Η γιορτή του Περιβάλλοντος στον Δήμο Αχαρνών θα φιλοξενήσει και φέτος δεκάδες εκθέτες από το χώρο της ανθοκαλλιέργειας και της ανθοκομίας, καθώς και πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό θέατρο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στο δεκαήμερο λειτουργίας της, η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών θα φιλοξενήσει, δεκάδες είδη φυτών και είδη κήπου, οι επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν χρήσιμες συμβουλές κηπουρικής και προστασίας των φυτών, ενώ στις πολιτιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνονται, παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορευτικά και αθλητικά δρώμενα. Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στην φιλοζωία με την πραγματοποίηση ανάλογων εκδηλώσεων και δράσεων.
Τα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στις 20:00.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, να επισκεφθούν τον ειδυλλιακό χώρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών στους πρόποδες της Πάρνηθας, να γνωρίζουν από κοντά τα μυστικά της καλλιέργειας φυτών και λουλουδιών και να παρακολουθήσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
"Η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών θα είναι και φέτος μια πραγματική γιορτή για το περιβάλλον. Οι εκθέτες και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνθέτουν ένα δελεαστικό σκηνικό και υπόσχονται να προσφέρουν στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της έκθεσης μια όμορφη και ξέγνοιαστη εμπειρία".Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.