Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2017 - 2018
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2017 - 2018

Ξεκινούν οι εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου για το σχολικό έτος 2017 – 2018, από την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και οι αιτήσεις θα υποβληθούν στους Σταθμούς όπου ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τα γεωγραφικά όρια που έχουν ορισθεί, από τις 09:30π.μ. έως 11:30π.μ.
 Τα πρώτα αποτελέσματα των πινάκων αξιολόγησης και μοριοδότησης θα ανακοινωθούν στις 29.06.2017, οι ενστάσεις επί αυτών θα υποβληθούν από 30.06.2017 έως 10.07.2017 και τα τελικά αποτελέσματα επί των ενστάσεων θα ανακοινωθούν στις 24.07.2017. Σημειώνεται ότι, τα οριστικά αποτελέσματα των εγγραφών – επανεγγραφών θα ανακοινωθούν μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ε.Σ.Π.Α.
 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα έντυπα, τα γεωγραφικά όρια και τη μοριοδότηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα των Παιδικών Σταθμών στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου (http://www.ilion.gr) επιλέγοντας: Το Ίλιον-> Εκπαίδευση-> Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί (http://www.ilion.gr/web/guest/paidikoi) ή να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και συγκεκριμένα με την Προϊσταμένη Διεύθυνσης κα. Ακίνδυνη Κρητικού στο τηλέφωνο 2132030178.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.