Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Εκδήλωση διοργανώνει στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λαϊκής Τέχνης "Pysanka"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Εκδήλωση διοργανώνει στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λαϊκής Τέχνης "Pysanka"

Το Κέντρο Ενίσχυσης και Προβολής της Πολιτιστικής Κληρονομιάς "ΤΡΕΜΠΙΤΑ", με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου και της Πρεσβείας της Ουκρανίας, διοργανώνει στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λαϊκής Τέχνης "Pysanka" εκδήλωση με Θέμα:
"Colors of Pysanka"
(Χρώματα του Πάσχα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 - ΩΡΑ 14:30 Άλσος Περιστερίου (Σταθμός Μετρό "Ανθούπολη")
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Θα πραγματοποιηθεί ένα workshop στο Ουκρανικό Κυριακάτικο Σχολείο του Κέντρου Trembίta . Στη συνέχεια, στο Άλσος Περιστερίου ένα δέντρο Θα στολιστεί με διάφορα Πίσανκα. Θα ακολουθήσουν συναυλίες με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Κέντρου «Trembίta», εκπροσώπων της Πρεσβείας της Ουκρανίας, του Δήμου Περιστερίου, του Ουκρανικού Κυριακάτικου Σχολείου "ί οΓο9υηυα", του Διαπολιτισμικού Ρουμάνο-Ελληνικού Συλλόγου "Δάκια" και της Ουκρανικής Κοινότητας της Αθήνας.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.