Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν προληπτικός καρδιαγγειακός έλεγχος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Δωρεάν προληπτικός καρδιαγγειακός έλεγχος

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ 3ο ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Δωρεάν προληπτικός καρδιαγγειακός έλεγχος
Ενημερωτική εκδήλωση για τις καρδιαγγειακές παθήσεις, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Κέντρο Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ., πρώην ΚΑΠΗ)
Δήμου Περιστερίου, επί των οδών Κ. Βάρναλη & Ραιδεστού 2, τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 και ώρα έναρξης 8:30 π.μ.
Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου – Καρδιολόγου Γιώργου Μπεκιάρη, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για κάποιες σημαντικές καρδιαγγειακές παθήσεις.
Στo πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί δωρεάν καρδιαγγειακός έλεγχος, ο οποίος θα περιλαμβάνει έλεγχο Λιπιδαιμικού Προφίλ (Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, γλυκόζη αίματος κ.α.) & μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης, από ειδικό Καρδιολόγο και από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας.
Για ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα του ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου
2105701562 ή 2105783266. Συνίσταται να παραμείνετε νηστικοί 12 ώρες πριν την εξέταση. Η έγκαιρη διάγνωση των καρδιαγγειακών προβλημάτων είναι σωτήρια.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.