Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Hμερίδα για την Παχυσαρκία στον Δήμο Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Hμερίδα για την Παχυσαρκία στον Δήμο Αχαρνών

O Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την Campridge Weight Plan διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:  "Παχυσαρκία και οι επιπτώσεις της στην υγεία μας" την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30 την αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αχαρνών.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια των προγραμμάτων και των δράσεων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, για την προστασία και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες (ελεύθερη είσοδος).
Οι εξειδικευμένοι γιατροί που συμμετέχουν ως ομιλητές, πρόκειται να αναπτύξουν στρατηγικές για την πρόληψη της παχυσαρκίας στον γενικό πληθυσμό και επιστημονικές μεθόδους για τη βοήθεια ατόμων που είναι ήδη υπέρβαρα και παχύσαρκα.
Στο πάνελ των ομιλητών συμμετέχουν οι:
• Δεληστάθη Θαλασσινή ΩΡΛ  Md, Phd
• Καγκελάρη Ελευθερία Ειδική Παθολόγος
• Σμιντζή Ντόρα Διατροφολόγος MSc
• Στάντσιου Ιωάννα Παιδίατρος
• Τσίγκας Νικόλαος Καρδιολόγος Md, Phd, Ms.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.