Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: BookSharing & Βιβλία που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

BookSharing & Βιβλία που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο

Το BookSharing  είναι μια δραστηριότητα ανταλλαγής βιβλίων και όχι μόνο. Στις βραδιές που διοργανώνονται οι συμμετέχοντες θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να έχουν διάθεση να μοιραστούν και να προσφέρουν και έχουν μαζί τους ένα ή περισσότερα βιβλία που θέλουν να ανταλλάξουν με τους άλλους και ακόμα περισσότερο μοιράζονται σκέψεις , ιδέες και συναισθήματα για αυτό το βιβλίο
Το BookSharing διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις και αυτήν την  Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη βραδιά ανταλλαγής βιβλίων στο Ηράκλειο, στο Καφέ Βιβλίο στην Πλατεία Σινάνη.
Τα μόνα που χρειάζεσαι για να συμμετέχεις είναι:
1. Αγάπη για το βιβλίο & τις ιδέες που περιέχει.
2. Ανάγκη να μοιραστείς τις ιδέες αυτές με άλλους ανθρώπους.
3. Ένα καλό βιβλίο.

Το αφιέρωμα της βραδιάς θα είναι «Τα βιβλία που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο». Πολλά από αυτά που ώθησαν την ανθρώπινη σκέψη σε νέες κατακτήσεις συνείδησης.

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο  «ΤΟ ΚΑΦΕ ΒΙΒΛΙΟ»
Πλατεία Σινάνη Ιερολοχιτών 173
Ηράκλειο Κρήτης
Facebook πολυχώρου
Δείτε εδώ περισσότερα για το BookSharing
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.