Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΠΑΡΟΧΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΗΠΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΠΑΡΟΧΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΗΠΑΤΙΤΙΔΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΗΠΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, με γνώμονα την προαγωγή της υγείας, σχεδίασε και υλοποιεί πρόγραμμα πρόληψης των ιογενών ηπατίτιδων Β και C σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέα» μέσω παροχής δυνατότητας δωρεάν εξετάσεων.
Η δράση στοχεύει στην παροχή δυνατότητας δωρεάν εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου για τις ιογενείς ηπατίτιδες Β και C για τους εργαζόμενους στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και δωρεάν εξετάσεων ελαστογραφίας του ήπατος για τους δημότες που έχουν ήδη διαγνωστεί με οποιαδήποτε ηπατική νόσο.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 03/02/2017, η κινητή μονάδα "Checkpoint" θα βρίσκεται στο γκαράζ του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και μέσω αυτής εξειδικευμένοι εξεταστές θα παρέχουν εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου για ιογενείς ηπατίτιδες Β και C με τη γρήγορη και ανώδυνη μέθοδο «rapid test».
Επίσης, την Τρίτη 31/01/2017 και την Πέμπτη 02/02/2017 και ώρες 10:00-14:00 το εξειδικευμένο προσωπικό του ΣΑΗΕ «Προμηθέα» θα παρέχει δωρεάν εξετάσεις ελαστογραφίας ήπατος στους δημότες που ζουν με νόσους του ήπατος, στην ηπατολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» στο πλαίσιο του προγράμματος «Αξίζω να Γνωρίζω» και σε συνεργασία με τον ιατρό - ηπατολόγο κ. Καπάταη.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι δημότες Αγίας Βαρβάρας  που γνωρίζουν ότι ζουν με κάποια ηπατική νόσο μπορούν να επισκεφθούν την προαναφερθείσα κλινική τις παραπάνω ώρες και ημέρες χωρίς ραντεβού, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τέλος, αναφέρεται ότι στο εγγύς μέλλον θα πραγματοποιηθεί δράση παροχής δωρεάν εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου Ιογενών Ηπατίτιδων Β και C, για τους δημότες Αγίας Βαρβάρας σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.