Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φωτογραφική Έκθεση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για τα 150 χρόνια από τη θεμελίωσή του
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Φωτογραφική Έκθεση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για τα 150 χρόνια από τη θεμελίωσή του

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με ιστορική πορεία παράλληλη με εκείνη του σύγχρονου ελληνικού κράτους, τιμά την επέτειο των 150 χρόνων από τη θεμελίωσή του, θυμίζοντας τον αντίκτυπο σημαντικών ιστορικών γεγονότων στην καθημερινή του λειτουργία. Στη Φωτογραφική Έκθεση που έχει διοργανώσει στο εσωτερικό Αίθριο-Καφέ, με τίτλο «Από την κατάχωση των μνημείων στην ανάδυση της μνήμης» και υλικό από το πλούσιο Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου, παρουσιάζεται το έργο της απόκρυψης και προστασίας των αρχαιοτήτων του Μουσείου στις παραμονές της Κατοχής (1940-1941).
Η διάρκεια της έκθεσης είναι ως τις 8 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, τιμά την εθνική επέτειο, προσφέροντας την Τετάρτη 26-10-2016 ξεναγήσεις στη Φωτογραφική Έκθεση, που θα ζωντανέψουν στιγμές από την εποποιία του τιτάνιου έργου της απόκρυψης και θα θίξουν καίρια ζητήματα σχετικά με την προστασία των αρχαιοτήτων εν καιρώ πολέμου. Θα διοργανωθούν σαραντάλεπτες ξεναγήσεις για δύο ομάδες έως 40 ατόμων από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.
Για την παρακολούθηση της παρουσίασης απαιτείται
 η προμήθεια εισιτηρίου εισόδου στο μουσείο καθώς και η δήλωση συμμετοχής
 στις Πληροφορίες του μουσείου.
Έναρξη δηλώσεων μισή ώρα πριν την παρουσίαση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες
Ώρες λειτουργίας (θερινό ωράριο): Δευτέρα-Κυριακή 08:00-20:00
Τηλ.: 213214 4891
Fax: 210 8213573Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.