Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ "ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΦΤΟΣ" ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΔΙΑΣ ΣΤΡΙΦΤΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ "ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΦΤΟΣ" ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΔΙΑΣ ΣΤΡΙΦΤΟΥ

Προκήρυξη (11η & 12η ) επιλογής υποτρόφων  για τα ακαδημαϊκά έτη 2014-2015 & 2015-2016.
Προκηρύχθηκε η χορήγηση από το κληροδότημα «Ροδίας Στριφτού» έξι (6) υποτροφιών ανά ακαδημαϊκό έτος , χωρίς διαγωνισμό , με  επιλογή , με κριτήριο το βαθμό απολυτηρίου , για φοιτητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στην Ελλάδα. Από τις έξι υποτροφίες, οι τέσσερις (4)  θα δοθούν σε φοιτητές που σπουδάζουν σε Α.Ε.Ι.  και οι δύο (2) σε φοιτητές που  σπουδάζουν σε  Τ.Ε.Ι.
Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε αποφοίτους των πάσης φύσεως Λυκείων , Ενιαίων, Εσπερινών-Ενιαίων και Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων που βρίσκονται εντός του Δήμου Αχαρνών και έχουν βαθμό απολυτηρίου άριστα (από 18,1 και άνω).
Κριτήριο επιλογής μεταξύ των υποψηφίων αποτελεί ο βαθμός απολυτηρίου με την προϋπόθεση ότι έχουν γίνει δεκτοί  σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της Ελλάδος.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Δήμο Αχαρνών ,στη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας, Κτηματολογίου & Απαλλοτριώσεων, από 01/11/2016 έως τις 30/11/2016 και ώρες 09:00 έως 13:00. Υπόδειγμα αίτησης όπως και την υπεύθυνη δήλωση θα την βρείτε στο site του Δήμου www.acharnes.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.