Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μαθητές του ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού και Καλλιτέχνες του Ορίζοντα Γεγονότων εκθέτουν μαζί τα έργα τους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Μαθητές του ΣΔΕ Φυλακών Κορυδαλλού και Καλλιτέχνες του Ορίζοντα Γεγονότων εκθέτουν μαζί τα έργα τους

8η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
«Με το βλέμμα σου απέναντι» είναι ο τίτλος της έκθεσης έργων της ομάδας καλλιτεχνών «Ορίζοντας Γεγονότων» και εκπαιδευόμενων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Κορυδαλλού που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 9 Οκτωβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Κορυδαλλού με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής και Video εγκατάστασης.
  Η έκθεση αποτελεί την ολοκλήρωση των εικαστικών εργαστηρίων  που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά από καλλιτέχνες του «Ορίζοντα» με μαθητές τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ και οργανώνεται στο πλαίσιο της 8ης  Συνάντησης Εικαστικών Δημιουργών Μεσογείου με την υποστήριξη του Δήμου και του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού, καθώς και του Δικτύου «Γεώργιος Ζουγανέλης».
Ένα ταξίδι «με το βλέμμα σου απέναντι» στο φώς, στο χρώμα, στην πολύλαλο σιωπή των σχημάτων, στην αλμύρα, στην αρχαία «θάλασσα μεταξύ των γαιών», στην Μεσόγειο. Το ταξίδι στη Μεσόγειο είναι η ανακάλυψη, είναι η περιπέτεια, είναι χώρος τελετουργίας, γιορτής, χειρονομίας, δράσης και μύθου.
Εγκαίνια: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, ώρα: 19:30.
Τους μαθητές δίδαξαν οι: Παναγιώτα Κορωνιού, Δέσποινα Πανταζή, Αγγέλα Χρυσοβιτσάνου, Xρήστος Μαρκίδης, Λύδια Μαργαρώνη, Καλλιόπη Λιάδη, Κίμωνας Αξαόπουλος, Μπάμπης Καραλής, Βίκυ Σαμουηλίδου, Τάτη Δουβανά, Ειρήνη Χατζημανώλη.
Επιμέλεια – Διαμόρφωση: Δέσποινα Πανταζή
Διάρκεια Έκθεσης: 3 έως 9 Οκτωβρίου 2016, ώρες: 19.00-21.00  Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», αίθουσα «Κ». Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης, 1ος Όροφος.
Πληροφορίες: Δήμος Κορυδαλλού - 210 4990410. 2ο ΣΔΕ Κορυδαλλού - 210 4963972


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.