Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια: ενημερωτική εκδήλωση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια: ενημερωτική εκδήλωση

  • Πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στη μείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουμε αντιβιοτικό και πότε όχι; 
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών; 
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών στους ενήλικες, ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουμε αντιβιοτικό;

Τις απαντήσεις σε αυτά και άλλα ερωτήματα θα δώσει η κα Ελένη Γιαμαρέλλου, Καθηγήτρια Παθολογίας ΕΚΠΑ, Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, στη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια».
Θα συντονίσουν ο Γιώργος Μακρυνός, Αντιπρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ, Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας και η Λαμπρινή Μάνου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών. Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016, 6.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη 240, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.