Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου «Γκαζόζα Α.Α.Α.»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου «Γκαζόζα Α.Α.Α.»

Συγγραφείς στα θρανία και Γκαζόζα ΑΑΑ
Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (Τριπόδων 23, Πλάκα) με αφορμή το νέο βιβλίο της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου «Γκαζόζα Α.Α.Α.» (Ελληνοεκδοτική) θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα την Ανακύκλωση.
Μαζί με τη συγγραφέα και τη Μηχανικό Περιβάλλοντος, Κάτια Μακρυνίκα από την NEST (Nature Environment Society Technology), θα μιλήσουμε για την ανακύκλωση στην πόλη μας, στο σχολείο, στο σπίτι μας, αλλά και πως θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τη «Γκαζόζα A.A.A.» γι’ αυτόν τον σκοπό.
Ακόμη, θα γίνει αφήγηση του παραμυθιού και θα δημιουργηθούν ομάδες που θα χωρίσουν τα σκουπίδια από τα ανακυκλώσιμα υλικά. Θα αναδειχθούν επίσης τρόποι που μπορούμε να αξιοποιήσουμε ανακυκλώσιμα υλικά… παίζοντας!


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.