Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Περιστερίου

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Περιστερίου, το οποίο θα εξυπηρετεί δωρεάν τους ανασφάλιστους και ανήμπορους πολίτες.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας – Καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι λειτουργούν τα τμήματα: Παθολογικό, Πνευμονολογικό, Παιδιατρικό, Γαστρεντερολογικό, Καρδιολογικό, Οδοντιατρικό, Ουρολογικό, Δερματολογικό και Αγγειοχειρουργικό, καταρχήν.
Τα ραντεβού για εξέταση προσδιορίζονται από το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, τις πρωινές ώρες στα τηλέφωνα 210.5701562 και 210.5701671.




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.