Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Χαϊδαρίου: "Μια αγκαλιά τραγούδια"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Χαϊδαρίου: "Μια αγκαλιά τραγούδια"

Η Διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με την ερμηνευτική της δεινότητα, γνώστη στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου, μας χαρίζει μια μοναδική βραδιά στη Ανοιχτό Θέατρο, στις 5 Σεπτέμβρη και ώρα 8:30 μ.μ.
Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση με τίτλο: «Μια αγκαλιά τραγούδια»
Από τον Μίκη Θεοδωράκη στον Λούτσιο Ντάλλα και από τον Μάνο Χατζιδάκι στον Έννιο Μρικόνε και στον Ζάκ Νπρέλ με τη μελωδική φωνή της σπουδαίας σοπράνο να μας προσφέρει μία αριστοτεχνική απόδοση σε ορισμένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια του μουσικού πενταγράμμου.
Σας καλούμε όλους να είστε παρόντες σε μια μοναδική μουσική εμπειρία, να αγκαλιάσετε με το χειροκρότημά σας την ερμηνεία των τραγουδιών.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 Καλή ακρόαση σε όλες και όλους.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.