Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση ντοκουμέντων «Ελλάδα – Μαυροβούνιο δύο Αδελφοί Λαοί», στο Μελίνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Έκθεση ντοκουμέντων «Ελλάδα – Μαυροβούνιο δύο Αδελφοί Λαοί», στο Μελίνα

Tην έκθεση ντοκουμέντων για το Μαυροβούνιο «Ελλάδα – Μαυροβούνιο δύο Αδελφοί Λαοί», από την ιδιωτική συλλογή του γιατρού Παναγιώτη Καραμιχάλη, φιλοξενεί από τις  23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, το Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα».
Ο γιατρός και συλλέκτης ιστορικών ντοκουμέντων για τις Βαλκανικές χώρες, Παναγιώτης Κολιομιχάλης διαπίστωσε ταξινομώντας το υλικό του για το Μαυροβούνιο πόσο πολύ οι Έλληνες και οι Μαυροβούνιοι στάθηκαν ο ένας στον άλλον στους απελευθερωτικούς τους αγώνες και πόσο βοήθησε ο ένας λαός στον άλλον σε ανθρωπιστικό επίπεδο επαληθεύοντας τον τίτλο της έκθεσης «Ελλάδα – Μαυροβούνιο δύο Αδελφοί Λαοί».
Η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερα από 1500 ντοκουμέντα από την ζωή των Μαυροβούνιων και από τις κοινές δράσεις που είχαν μαζί με τους Έλληνες.
Εγκαίνια: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.00 μ.μ.
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66A  & Θεσσαλονίκης, Θησείο |στάση Μετρό: Κεραμεικός, τηλ. 210-3452150
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10:00 – 20:00, Κυριακή 10:00 – 14:00
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.