Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ» με τη συνεργασία του Δήμου Περιστερίου διοργανώνουν και φέτος το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο Άλσος Περιστερίου.
Με κεντρικό μήνυμα “Η Ζωή είναι Κίνηση” η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων που αριθμούν περισσότερες από 200. Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία,
ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.
Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» που ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου κας Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Πύργος, Σύρο και στις 25 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο
 Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο Άλσος Περιστερίου έχει ως εξής:
10:30 Προσέλευση συμμετεχόντων
11:00 Ομιλία
11:30 Περπάτημα
12:00 - 12:45 Παράλληλες συνεδρίες
• Φυσικοθεραπεία, Τάι Τσι Τσουάν, Yoga, Pilates, Ενόργανη γυμναστική
• Εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά
12:45-13:15 Καλλιτεχνικά δρώμενα από την Ομάδα Χορού του Δήμου Περιστερίου

 Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά εκτός Σ/Κ στην ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: 210 8847 268 (10:00 – 14:00) & στην Αlpha Public Relations: 210 3645 629 (09:30 – 17:30).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.