Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Πάριος θα δώσει, για πρώτη φορά στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα του τραγούδια.
Μια γιορτή, χωρίς όρια και πρόγραμμα ακρίβειας, μια βραδιά αφιερωμένη σε διαχρονικές μελωδίες, ξεκινώντας από τις ερωτικές μπαλάντες «Θα με θυμηθείς», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου»,
«Έρχονται στιγμές», «Έλα μου χαμογέλα μου», το νέο του τραγούδι από το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και συνεχίζοντας με τα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, Τσιτσάνης, Θεοδωράκης, Σπανός, Σπανουδάκης, Χατζηνάσιος στα σπουδαία λαϊκά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής και βέβαια στο δικό του αφιέρωμα στα νησιώτικα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.
Μαζί του δεκαμελής ορχήστρα με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο και δύο νεώτεροι τραγουδιστές, η Ντίνα Χρονά και ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου.
Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε παρέα, να απολαύσουμε την μοναδική του ερμηνεία, να συγκινηθούμε αλλά και να αφεθούμε στην ενέργεια και το πάθος του για το αιώνιο ελληνικό τραγούδι μας.
Προπώληση εισιτηρίων: Public, viva.gr, www.ticketservices.gr και στο Δημαρχείο Πετρούπολης
Τιμή Εισιτηρίου 15 ευρώ.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.