Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση «Η Κεραμική Χθες- Σήμερα»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Έκθεση «Η Κεραμική Χθες- Σήμερα»

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο παρουσιάζει την έκθεση «Η Κεραμική Χθες, Σήμερα» στο εσωτερικό του αίθριο. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους πέντε εικαστικοί δημιουργοί, η Μαρία Βλαντή, η Βούλα Γουνελά, η Χριστίνα Μόραλη, η Λίλη
Μπακογιάννη και η Έφη Σπηλιώτη, με πολύχρονη και αδιάλειπτη ενασχόληση με την Κεραμική. Η δυναμική των έργων της Έκθεσης πηγάζει από τον σύγχρονο τρόπο αντιμετώπισης μιας προαιώνιας τέχνης, από τη σχέση των αντιθέσεών τους, αλλά και από την εσωτερική συνοχή και συνάφεια των τέχνεργων ως προς το περιεχόμενό τους.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη έκθεση που θα λάβει χώρα στο αίθριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, στο πλαίσιο πολυποίκιλων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 150 χρόνων από τη θεμελίωσή του.
Eγκαίνια: Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, ώρα 17:00 
Διάρκεια έκθεσης: 4/07 - 31/10/2016
Η έκθεση θα είναι προσβάσιμη κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου, από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 8:00 έως τις 20:00.
Δεν απαιτείται προμήθεια εισιτηρίου για την είσοδο στο Αίθριο του Μουσείου.
Πληροφορίες:
Τηλ.: 213214 4891
Fax: 210 8213573
e-mail: eam@culture.gr
 4/07 - 31/10/2016
Αίθριο του Μουσείου 
 www.namuseum.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.