Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν δημιουργική απασχόληση των παιδιών στα ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Δωρεάν δημιουργική απασχόληση των παιδιών στα ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών)

Ο Δήμος Περιστερίου για ακόμα μια χρονιά συμμετέχει στο πλαίσιο της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" έτους 2016-2017 με στόχο την δωρεάναπασχόληση των παιδιών τις απογευματινές ώρες, στα ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Τσαλαβούτα και Ανθούπολης. 
Λειτουργία ΚΔΑΠ Ανθούπολης: Σεπτέμβριος 2016-Ιούλιος 2017 & ώρες 14.00-22.00
Λειτουργία ΚΔΑΠ Τσαλαβούτα : Σεπτέμβριος 2016-Ιούλιος 2017 & ώρες 13.00-21.00

Στο ΚΔΑΠ Τσαλαβούτα την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς και την καλοκαιρινή περίοδο μετά το κλείσιμο των σχολείων, το ωράριο αλλάζει για την διευκόλυνση των εργαζομένων γονέων σε 8:00-15:30.
Οι αιτήσεις συμμετοχής ορίζονται στο χρονικό διάστημα ως 29.7.2016. Οι αιτήσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή και τα δικαιολογητικά αποστέλλονται μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ.
Για υποβολή αιτήσεων απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) στην πρόσκληση της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής έτους 2016-2017". Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: ΚΔΑΠ Τσαλαβούτα: 210-5733338 και ΚΔΑΠ Ανθούπολης: 210-


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.