Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανοίγουν οι εγγραφές για τα Summer Camps του Δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Ανοίγουν οι εγγραφές για τα Summer Camps του Δήμου Αθηναίων


Ανοίγουν σήμερα  Τρίτη 7 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι οι εγγραφές για τα Summer Camps του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις περιόδους στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, στα Αθλητικά Κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβα.
Επίσης, στις εγκαταστάσεις του 52ου Γυμνασίου και 52ου Λυκείου Αθηνών σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσων Κολωνού και την Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, καθώς και  στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Απόλλων Σμύρνης.
Ημερομηνία:  Τρι, 07/06/2016 (Όλη την ημέρα) - Παρ, 29/07/2016 (Όλη την ημέρα)
 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.