Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προκήρυξη διαγωνισμού συγγραφής πρωτότυπου σεναρίου μικρού μήκους
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Προκήρυξη διαγωνισμού συγγραφής πρωτότυπου σεναρίου μικρού μήκους

Διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου σεναρίου μικρού μήκους προκηρύσσει από  την 1η  Ιουλίου με ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.
Στον διαγωνισμό μπορεί να μετάσχει οιοσδήποτε με ένα  περισσότερα έργα, γραμμένα στα ελληνικά. Τα έργα,  συνιστάται να μην υπερβαίνουν τις 15 σελίδες.
Όσοι μετάσχουν, αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί, μπορούν να προσέλθουν στον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, Ακαδημίας, αίθουσα Τρίτση, στις 2 και 3 Ιουλίου προκειμένου να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ ένα ολοήμερο ευσύνοπτο, κατατοπιστικό σεμινάριο, από τις 10.00 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, με θέμα την «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ με μερικούς από τους καλλίτερους «δασκάλους» σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) όπως ο Βασίλης Σπηλιόπουλος (Ουζερί Τσιτσάνης/Πολυκατοικία) η Ρένα Ρίγγα (Άκρως οικογενειακό/Ευτυχισμένοι μαζί), η  Άννα Χατζησοφιά (Κωνσταντίνου και Ελένης/Το καφέ της Χαράς), ο Γιάννης Ξανθόπουλος (Πέντε λεπτά ακόμη/Η φωνή), ο Πάνος Κοκκίδης (Όχι στα νέα του ΑΝΤ1), ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς (Κόκκινος Κύκλος/Τέλος εποχής)κ.ά.
Προς διασφάλιση της διαφάνειας του διαγωνισμού όλα τα έργα προκειμένου να μετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να κατοχυρώνονται στην υπηρεσία κατοχύρωσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος είτε στο site www.senariografoi.gr η στην τράπεζα Πειραιώς GR37 0171 8390 0068 3913 5579 922. Κόστος κατοχύρωσης 10 ευρώ + Φ.Π.Α. Όροι συμμετοχής: Κατάθεση δύο αντιγράφων του σεναρίου, το ένα με τα στοιχεία επικοινωνίας του διαγωνιζόμενου, το άλλο χωρίς τα στοιχεία, μόνον ηλεκτρονικώς, στο akakavas@hol.gr μαζί με το πιστοποιητικό κατοχύρωσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.
Ο 1ος νικητής του πρωτότυπου σεναρίου μικρού μήκους θα κερδίσει την κατάθεση του σεναρίου από επαγγελματία παραγωγό, μέλος της Ε.Σ.Ε., στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την ΕΡΤ προς χρηματοδότηση.
Οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα tablet και μια περγαμηνή που θα τους απονεμηθεί σε ειδική τελετή.
Πληροφορίες για τον διαγωνισμό στον αριθμό τηλεφώνου 6932089819 (Ε.Σ.Ε.)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.