Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας και οικολογικής μετακίνησης στον Δήμο Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας και οικολογικής μετακίνησης στον Δήμο Αχαρνών

Πρόκειται για μια εκπαιδευτική δράση με ποδήλατα, πατίνια, χειροτεχνίες, ζωγραφική, επιδαπέδια παιχνίδια και τη θεατρική παράσταση "Ο Αγώνας της Οδικής Ασφάλειας & της Οικο-λογικής Μετακίνησης" από τους "Φύλακες της Φύσης".
Στο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη του "οικολογικού ποδηλάτη" ενώ κάθε παιδί που θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ θα παίρνει δώρο το παραμύθι του Δρ. Αντώνη Γάκη "Ο Αγώνας της Οδικής Ασφάλειας & της Οικο-λογικής Μετακίνησης", στο οποίο βασίζεται και η θεατρική παράσταση.
Το "Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας και Οικο-λογικής  Μετακίνησης" διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Δήμο Αχαρνών και αποτελεί μια εκπαιδευτική δράση ευαισθητοποίησης σε θέματα οικολογικής μετακίνησης και κυκλοφοριακής αγωγής.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Αχαρνών (Φιλαδελφείας 87 και Μπόσδα), στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί  το "Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας και Οικο-λογικής  Μετακίνησης".

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.