Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αχαρνών: Ημερίδα: "Προτάσεις και ιδέες διατροφής"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Δήμος Αχαρνών: Ημερίδα: "Προτάσεις και ιδέες διατροφής"

Η  Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών στα πλαίσια της ενημέρωσης και της πρόληψης, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: "Προτάσεις και ιδέες διατροφής για την καλή ρύθμιση χρόνιων παθήσεων".
Ομιλήτρια στην ημερίδα θα είναι η Γενική Ιατρός κα Αμαλία Παρούση, η οποία ασχολείται με την Πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, χρησιμοποιώντας σαν όπλο θεραπείας εκτός από την κλασική φαρμακευτική ιατρική και τον βελονισμό,  με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση του ασθενούς.
Στο τέλος της ημερίδας θα γίνει μέτρηση οστικής πυκνότητας και χοληστερίνης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 και ώρα10.00π.μ. στο    ΚΑΠΗ Αυλίζας (Πρέσπας και Ψαθά) και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδεςΠροσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.