Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών» : Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του 18 ΑΝΩ - ΨΝΑ (Κυριακή 26 Ιουνίου 2016)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

«Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών» : Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του 18 ΑΝΩ - ΨΝΑ (Κυριακή 26 Ιουνίου 2016)

Στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών» η Μονάδα απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και ο Δήμος Περιστερίου ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην εξάρτηση και στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Είναι γνωστό ότι η μάχη για την απεξάρτηση απαιτεί διαρκή αγώνα δημόσιων και δημοτικών φορέων για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και την ανάδειξη της προσπάθειας των θεραπευομένων για μια καθαρή ζωή.
Στις 26 Ιουνίου 2016 το 18 Άνω και ο Δήμος Περιστερίου υψώνουν τις φωνές τους και σας καλούν στις παρακάτω εκδηλώσεις:
 1. Θεατρική Παράσταση στην αίθουσα του Δημαρχείου Περιστερίου (Σταθμός Μετρό "Περιστέρι") της Θεατρικής Ομάδας της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α. με το έργο “Τ.Ι.Ν.Α.” της Simon Grangeat σε μετάφραση της Έφης Γιαννοπούλου, Μια σύντομη Ιστορία για την Κρίση. Διάρκειας 55λεπτών. Ώρα έναρξης: 19:30
2. Πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου (Σταθμός Μετρό "Περιστέρι"):
Χορευτικό Δρώμενο από την Ομάδα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών της Κοινωνικής Επανένταξης Γυναικών και Μητέρων της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α. με τίτλο «Χορός στην Αυλή των σπιτιών». Διάρκειας 30 λεπτών. Ώρα έναρξης: 21:00
Συναυλία της Μουσικής Ομάδας της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α. Ώρα έναρξης: 21:30
Παράσταση «Κούκλας- Μαριονέτας». Συμβολική παράσταση από τα μέλη της ομάδας. Επίσης σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχει εκθετήριο από την Ομάδα Κοσμήματος και την Ομάδα Πηλού της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ – Ψ.Ν.Α.
Είσοδος Ελεύθερη
Λεωφόρος Αθηνών 374, Τ.Κ. 124-62 Χαϊδάρι
Τηλ. 213-2054359-360 • FAX 213-2054580 • e-mail mpsat@psyhat.gr
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.