Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μουσική παράσταση: «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως» στο Θέατρο Παλλάς
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Μουσική παράσταση: «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως» στο Θέατρο Παλλάς

Τη μουσική παράσταση υπό τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως», με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων, με τραγούδια του Νίκου Γκάτσου, φιλοξενεί την Παρασκευή 13 Μαΐου, η σκηνή του θεάτρου Παλλάς.   
«Η παγωμένη θεατρίνα» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ιστορικό θέατρο Παλλάς κάτω από την μπαγκέτα του Δημήτρη Παπαδημητρίου, όπως ακριβώς είχε παρουσιαστεί πριν χρόνια το «Λουλούδι στη φωτιά» και η Φωτεινή Δάρρα καλείται να τραγουδήσει και πάλι Νίκο Γκάτσο, μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Τρέχει το νερό»  και «Παρασκευή μεγάλη».
«Η παγωμένη θεατρίνα» είναι το τρίτο κατά σειρά έργο του Νίκου Γκάτσου που μελοποιεί ο συνθέτης -έχουν προηγηθεί το «Λουλούδι στη φωτιά» και οι  «Μέρες Επιταφίου» –  και αποτελεί ένα έργο όχι μόνο πολύ μοντέρνο, αλλά και προφητικό με τη ματιά του Γκάτσου στο 2016. Είναι μία ακόμα από τις παρακαταθήκες του μεγάλου ποιητή και στιχουργού που δεν πρόλαβε να συνθέσει ο Μάνος Χατζηδάκις και ήταν γραμμένο για τον Γιώργο Μαρίνο.
Μαζί τους εμφανίζεται ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς και παίζει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων και η Λαϊκή ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής.
Συμμετέχουν επίσης:  Ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης & η Χορωδία GraduArti (Απόφοιτοι των Αρσακείων Σχολείων)
Διδασκαλία-Χορωδιακή Επεξεργασία κ. Χριστίνα Βαρσάμη-Κούκνη.
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης θα παρουσιαστούν τραγούδια από την κοινή μουσική δημιουργία των δύο καλλιτεχνών, αλλά και τραγούδια που χαρακτηρίζουν την μέχρι τώρα πορεία τους μέσα από μεγάλες συνεργασίες με ερμηνευτές και σπουδαίους συνθέτες.
Στην έναρξη  της παράστασης η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα παρουσιάσουν τη νέα συνθέτρια Ειρήνη Βαλεντίνοβα-Ζαμάνου σε ένα δεκάλεπτο πρόγραμμα με δικές της συνθέσεις.
Συνδιοργάνωση: Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε. – Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων
Θέατρο Παλλάς, City Link: Βουκουρεστίου 
Ώρα:21.00
Πληροφορίες για προπώληση – κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων: στο τηλέφωνο 211 1000 365 & www.ticket365.gr
Εισιτήρια από 7€


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.