Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Αχαρνών μέσω ΟΑΕΔ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο Αχαρνών μέσω ΟΑΕΔ

Το προσεχές διάστημα θα υλοποιηθεί και πάλι το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε 51 δήμους σε όλη την Ελλάδα μέσω ΟΑΕΔ, η επιλογή των οποίων έγινε βάσει του  κοινωνικού τους  προφίλ και των αναφορών σχετικά με την ανεργία σε κάθε δήμο.
Ο Δήμος Αχαρνών λόγω του μεγάλου αριθμού εγκεκριμένων θέσεων θα συμμετάσχει στη Β’ φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στον Δήμο Αχαρνών θα δοθούν  698 θέσεις και η υλοποίηση της Β' φάσης του προγράμματος αναμένεται να ξεκινήσει  σε περίπου 3 μήνες.
Το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για το 2016 θα είναι 8άμηνης διάρκειας (όχι 5μηνης διάρκειας όπως ήταν στο 2015) και οι ωφελούμενοι θα αξιοποιηθούν σε έργα περιβαλλοντικής αναβάθμισης, σε επισκευές κτιρίων και δομών των δήμων σε παιδικές χαρές, πάρκα, βιβλιοθήκες κ.ά.
Λεπτομερείς σχετικά με τη διαδικασία, την έναρξη κατάθεσης αιτήσεων και τον τρόπο μοριοδότησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.