Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία : Ομάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία : Ομάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων

Η Ομάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας αποτελείται από τον Kuki και τον χειριστή του τον Δημήτρης.
Ο Kuki είναι ένας εκπληκτικός ανιχνευτής δηλητηριασμένων δολωμάτων!
Εργάζεται ακούραστα μαζί με τον χειριστή του για να απαλλάξουν την ύπαιθρο από τις φόλες. Όσες περισσότερες βρουν, τόσο πιο ασφαλείς θα είναι οι Ασπροπάρηδες και μαζί τους πολλά άλλα ζώα, ακόμα και εμείς οι ίδιοι.
Αν μάθετε για φόλες ή δηλητηρισμένα ζώα στην ύπαιθρο καλέστε την Ομάδα Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων. Ο Kuki και ο Δημήτρης είναι πάντα σε ετοιμότητα
Τηλέφωνα:
6947 610763 (24 ώρες)
Και 210 8227937 & 210 8228704 (Καθημερινά 9:00-17:00)
Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία
www.ornithologiki.gr/
www.lifeneophron.eu


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.