Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Προληπτικός δερματολογικός έλεγχος στα ΚΑΠΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Προληπτικός δερματολογικός έλεγχος στα ΚΑΠΗ

Ενημερωτικές εκδηλώσεις ανοιχτές για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν στο 1ο και 2ο ΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για σημαντικές δερματολογικές παθήσεις.
Στο πλαίσιο των ενημερώσεων θα πραγματοποιηθεί  προληπτικός δερματολογικός έλεγχος, σε όποιον το επιθυμεί, από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας, για τη ύπαρξη πρώϊμων ή και προχωρημένων προκαρκινικών σημείων στο δέρμα.
Οι εκδηλώσεις αποτελούν πρωτοβουλία της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών και πραγματοποιηθούν ως εξής:
1) Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρες 10:30. - 14:00 στο 1ο ΚΑΠΗ Αχαρνών
(Πλατεία Αγίου Νικολάου 1, 136 75, Αχαρνές).
2) Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρες 10:30 - 14:00 στο 2ο ΚΑΠΗ Αχαρνών
(Κουρμούση & Ωρωπού 4, 136 74, ¶γιος Πέτρος - Αχαρνές).
Τα μέλη των ΚΑΠΗ που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να κλείσουν έγκαιρα ραντεβού στα τηλέφωνα:  1ο Κ.Α.Π.Η.: 210 2402122 και 2Ο Κ.Α.Π.Η.: 210 2449320.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.