Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ: Ημερίδα με θέμα: "Κίνδυνοι του Διαδικτύου"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ: Ημερίδα με θέμα: "Κίνδυνοι του Διαδικτύου" Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τμήμα καινοτόμων δράσεων και Στρατηγικής και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιλίου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
"Κίνδυνοι του Διαδικτύου - Προστατεύω το παιδί μου από τον αθέατο κόσμο του κακού" που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιλίου. Οδός Κάλχου 48-50.
• Στην Ημερίδα Θα μιλήσει εκπρόσωπος της Διεύθυνσης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Την Τρίτη 19 Απριλίου και ώρα 19:00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.