Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση και παζάρι αντίκας από τα μέλη του Σωματείου Αρχαιοπωλών & Εμπόρων Τέχνης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Έκθεση και παζάρι αντίκας από τα μέλη του Σωματείου Αρχαιοπωλών & Εμπόρων Τέχνης

Το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Τέχνης Ελλάδος, με την υποστήριξη του  Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει παζάρι αντίκας στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» από 8 έως 10 Απριλίου 2016.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί  έκθεση με θέμα «Το οδοιπορικό της Sπείρας στην παλιά Αθήνα». 
Στην συγκεκριμένη έκθεση θα εκτεθούν αντικείμενα τέχνης από τα μέλη του Σωματείου Αρχαιοπωλών, από τον 6ο αιώνα π.Χ. μέχρι σήμερα.  Η βραβευμένη εικαστικός και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μαρία Παπαδημητρίου, συμμετέχει στην έκθεση με το έργο «The Roma coat», εμπνευσμένο από τις κουβέρτες των τσιγγάνων.
Κατά την διάρκεια των εγκαινίων το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής  «Μαργαρίτα» θα παρουσιάσει μια δημιουργία από peppier mache,  επίσης  θα παρουσιαστεί και στιγμιότυπο από το θεατρικό έργο «Τερεζίν» σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Χατούπη.
Εγκαίνια: Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και ώρα 20:30
Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ
Ηρακλειδών 66Α & Θεσσαλονίκης – Θησείο
Τηλ. 210-3452150 - Στάση Μετρό Κεραμεικός
Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 18:00-22:00
Σάββατο 10:00-22:00
Κυριακή 10:00-20:00
Είσοδος Ελεύθερη


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.