Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 24 Απριλίου το 2ο 3Χ3 Fiba Endorsed Event
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

24 Απριλίου το 2ο 3Χ3 Fiba Endorsed Event

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι,  το 2ο 3Χ3 FIBA Endorsed Event στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ρουφ και στην Πλατεία Συντάγματος.
Η προκριματική φάση θα γίνει το Σάββατο 23 Απριλίου στο ΑΚ Ρουφ.Την Κυριακή 24 Απριλίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση στην Πλατεία Συντάγματος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Τα ηλικιακά γκρουπ θα είναι:
U13 (2004-05) αγόρια & κορίτσια,  U15 (2002-03) αγόρια & κορίτσια, U18 (1999-2001) αγόρια & κορίτσια,  18 και άνω/ενήλικες (άνδρες και γυναίκες). Από κάθε ηλικιακό γκρουπ θα προκριθούν στην τελική φάση τέσσερις ομάδες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 20 Απριλίου 2016. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο www.opanda.gr  και στο www.3x3planet.com. Κάθε αθλητής χρησιμοποιεί το αθλητικό προφίλ που δημιουργεί  ή έχει ήδη δημιουργήσει (από προηγούμενη διοργάνωση) στην ιστοσελίδα της FIBA προκειμένου να συμμετάσχει στα επίσημα events της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
ΑΚ Ρουφ: Πειραιώς, είσοδος από οδό Εχελιδών (κάθετη στην Πειραιώς)
Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2105284879 & 2105284873-4, καθώς επίσης και από το www.opanda.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.