Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Θεατρική παράσταση "Συμβολαιογράφος"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Θεατρική παράσταση "Συμβολαιογράφος"

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Συμβολαιογράφος», τη Δευτέρα 28/3 στις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
Πρόκειται για μία παράσταση του Νίκου Βασιλειάδη, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Υρώ Μανέ.  Η υπόθεση του έργου:
Η Ερασμία, μια χήρα, μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της, κλεισμένη σε ένα περίπτερο, εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της μικρής επαρχιακής πόλης που ζει, μέχρι τη στιγμή που τη θλιβερή, μονότονη ζωή της, διακόπτει ο έρωτας, το πάθος. Μπορεί όμως μια γυναίκα της ηλικίας της να αγαπήσει; Και η κοινωνία μέσα στην οποία ζει μπορεί να το ανεχτεί; Ένας συγκινητικός μονόλογος κόντρα σε στερεότυπα και συντηρητικές αντιλήψεις δίνει με έντεχνο τρόπο τον περιορισμό της μικροαστικής ηθικής και τα ισχυρά διλήμματα για τους ανθρώπους.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.