Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανοιχτή κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης για το σακχαρώδη διαβήτη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ανοιχτή κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης για το σακχαρώδη διαβήτη

Ο Δήμος Περιστερίου, υπό τον συντονισμό του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τα θέματα Υγείας του Δήμου, Καρδιολόγου Γιώργου Μπεκιάρη σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» διοργανώνουν ανοιχτή κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης & πρόληψης για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00 – 21:00, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου (είσοδος από Καραθεοδωρή & Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι).
Θα πραγματοποιηθούν:
Ομιλίες εξειδικευμένων Ιατρών πάνω στο Σακχαρώδη Διαβήτη, με ομιλητές:
Δρ. Αντώνιος Λέπουρας, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής - Διαβητολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ General.
Διονύσης Βλάχος, Γενικός Ιατρός, Επιστημονικός Διευθυντής EURODIET MED
Βραδιά μαγειρικής «ζωντανά», από τον Σεφ της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» Στέλιο Κουτρουβέλη, όπου θα μας μαγειρέψει συνταγές απλές και θα μας πει μικρά και μεγάλα μυστικά της σωστής διατροφής.
Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου από εξειδικευμένη νοσηλεύτρια.
Τη βραδιά θα συντονίσει η δημοσιογράφος Υγείας Εύα Ντελιδάκη ενώ θα είναι μαζί μας ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» Κρατερός Κατσούλης, για να δώσει το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.
Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.