Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Πατρίδες που έγιναν φωτιά» -Ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες, στο Μέγαρο Μουσικής
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

«Πατρίδες που έγιναν φωτιά» -Ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες, στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων, διοργανώνουν τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης  του δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής των προσφύγων.
Δημοφιλείς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων:
Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης συμπράττουν με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων, σε μουσική διεύθυνση Χρήστου Χαλκιά, και ενώνουν τις φωνές τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  δίνοντας το «παρών» αφιλοκερδώς σε αυτή την εκδήλωση, που έχει στόχο να ενδυναμώσει την αλληλεγγύη και να συμβάλει στην κάλυψη των βασικών αναγκών των προσφύγων για την περίοδο που θα παραμείνουν στη χώρα μας.
Συμμετέχουν επίσης: NGradio Band με τον Ισίδωρο Πάτερο, και Αλέξανδρος Ιακώβου – Γιώργος Μιχαήλ.
Παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Λιγνάδης
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι «Πατρίδες που έγιναν φωτιά»  σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Στην ηχογράφηση συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Περρής και Μάριος Φραγκούλης.
Επίσης θα προβληθεί video με τα μηνύματα αλληλεγγύης που στέλνουν προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, Patrons και Πρέσβεις Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece όπως οι Andrea Bocelli, Miguel Bosé, Luz Casal, Eric Burdon, Andreas Wisniewski και πολλοί άλλοι που συμμερίζονται τους στόχους μας.
Επιμέλεια video clip: Μαρία – Κλάρα Μαχαιρίτσα
Εικαστικό αφίσας: STMTS/Σταμάτης Μήτσιος
Μέγαρο Μουσικής Αθηναίων Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης : Βας Σοφίας και Κόκκαλη
Ώρα: 20.30
Τιμές εισιτηρίων: €  9 (Φοιτητικά) - 12 - 25 - 35 - 65 (VIP)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.