Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ - ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ - ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Μάρτιος 2016
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/2016  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ
Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας Πριάμου & Πρέσπας ώρα 4.00 μ.μ.
Αποκριάτικο παιδικό πάρτι Υπέροχες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!
Πρωταγωνιστές και εμψυχωτές στη γιορτή Θα είναι ο Μίκυ, η Μίνι και ο Γκούφυ, που μαζί με τον Κλόουν θα σας περιμένουν να ξεφαντώσετε μαζί τους. Ετοιμαστείτε για fαce painting, μπαλονοκατασκευές και ατελείωτο χορό στους ρυθμούς του Καρναβαλιού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/2016 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 
Κεντρική στεγασμένη σκηνή έναντι του Δημαρχείου, ώρα 7.00 μ.μ
Παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα «Δαλιάνη»
Το συγκρότημα «Δαλιάνη» με μουσικούς πιστούς στην ελληνική παράδοση, υπόσχεται ποιοτική διασκέδαση σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με παραδοσιακά δημοτικά και νησιώτικα τραγούδια από την Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο κ.α.
Τραγουδούν ο γνωστός δημοτικός τραγουδιστής Διαμαντής Ρουμελιώτης και η Σταυρούλα Δαλιάνη. Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των εθνικοτοπικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Ιλίου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/3/2016  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
Κεντρική στεγασμένη σκηνή έναντι του Δημαρχείου ώρα 11.00 π.μ.
Αποκριάτικη γιορτή με χορό και εκπλήξεις. 
Από τους παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου
"Βάλτε κέφι, ντυθείτε με φαντασία και ελάτε με τα παιδιά σας να διασκεδάσουμε"
Ταχυδακτυλουργός ήρωες του Disney και η Ντόρα η εξερευνήτρια, θα διασκεδάσουν τα παιδιά μας ενώ όποιος θέλει επί τόπου να αποκτήσει αποκριάτικη περιβολή, δύο ειδικοί στη ζωγραφική προσώπου θα αναλάβουν να τον βοηθήσουν!

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/3 2016 ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ
• Πλατεία Αγίου Φανουρίου
• Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου)
• Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής ώρα 10.30 π.μ
«Παιχνιδοκαμώματα 2016» Αναβιώνοντας τα παλιά παιχνίδια της γειτονιάς
Αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών. που πέρασαν στη ροή του χρόνου και έμειναν διαχρονικά σύμβολα του πολιτισμού και της παράδοσης μας από ομάδες των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.
Στις πλατείες του Δήμου Ιλίου, μικροί και μεγάλοι Θα συμμετέχουν κι θα θυμηθούν παιχνίδια όπως τις τσουβαλοδρομίες το μαντηλάκι τα μήλα και Θα διασκεδάσουν με δρώμενα, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις με την βοήθεια και την καθοδήγηση εμψυχωτών - παιδαγωγών -ανιματέρ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/3/2016 ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Κεντρική στεγασμένη σκηνή έναντι του Δημαρχείου ώρα 4.00 μ.
Συναυλία με τον ΑΙan Santin
Η τελετή λήξης για τα παιχνιδοκαμώματα θα γίνει στον στεγασμένο χώρο έναντι του Δημαρχείου όπου και θα συγκεντρωθούν όλα οι συμμετέχοντες στα παιχνίδια. Εκεί θα τους καλωσορίσουν όλοι οι εμψυχωτές-ανιματέρ και θα τους διασκεδάσου με πολύ χορό, κέφι και τραγούδια.
Θα ακολουθήσει η μεγάλη αποκριάτικη συναυλία με τον ΑΙan Santin και το συγκρότημά του σε ένα πρόγραμμα με αποκριάτικους ρυθμούς και τραγούδια latin, flamenco, salsa σε στίχους ισπανικούς γαλλικούς αγγλικούς ιταλικούς και ελληνικούς.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 7/3/2016 ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, ώρα 7.00 μ.μ.
Θεατρικό και μουσικό αφιέρωμα στη «Γυναίκα»
Το Κέντρο Γυναικών του Δήμου Ιλίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ιλίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα γυναίκας διοργανώνει αφιέρωμα στη «Γυναίκα», για να τιμήσουμε τη συμβολή και την πολύπλευρη προσφορά της στη διαμόρφωση μιας ανΘρωπιστικής κοινωνίας.
Το αφιέρωμα περιλαμβάνει δύο ενότητες:
• Θέατρο
Η νεοσυσταθείσα Θεατρική ομάδα του Κέντρου Γυναικών, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη κ. Ιωάννη Κ. Κωνσταντακόπουλου, Θα παρουσιάσει την παράσταση «Γυναίκα - Μύθος».
• Μουσική
Η Χορωδία του Κέντρου Γυναικών με μελωδικά ακούσματα, υπό την μουσική καθοδήγηση της κας Σιμέλας Εμμανουηλίδου θα υμνήσει την ανεξάντλητη και μοναδική προσφορά της Γυναίκας στην οικογένεια, την κοινωνία, τον πολιτισμό.
«Η παρουσία σας είναι σημαντική για να περάσουμε ένα δημιουργικό απόγευμα και να αποδώσουμε τιμή, σεβασμό και αγάπη στο θαύμα της ζωής - την ΓΥΝΑΙΚΑ... »
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΤΡΙΤΗ 8/3/2016 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 6.30
Θεατρική παράσταση: «Μεταξωτές Γυναίκες»
Ο Δήμος Ιλίου και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας φιλοξενεί την θεατρική παράσταση «Μεταξωτές Γυναίκες» σε σκηνοθεσία και κείμενα της Βάνας Πεφάνη.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3/2016 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
Καλλιτεχνικό καφενείο, ώρα 11.00 π.μ.
«Ένα δάσος παραμύθια»
Δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού με συνοδεία ζωντανής μουσικής.
«Ενας γάιδαρος κι ένας σκύλος μια γάτα κι ένας κόκορας θέλουν να γίνουν μουσικοί, μα τι γυρεύουν μες στο δάσος;

Που κρύβεται ο χαρούμενος κορυδαλλός που τραγουδάει και χοροπηδά?

Και ο ήχος τρακ..τρουκ.. τρακ.. τρουκ που απλώνεται μέσα στο δάσος τι είναι τάχα?

Ξύλινα τσοκαράκια ή η φωνή των σαράντα δράκων;»
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3-10 χρόνων.
Μετά την παράσταση θα λειτουργήσουν εργαστήρια Χειροτεχνίας και ζωγραφικής.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3/2016  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
θέατρο Μελίνα Μερκούρη, ώρα 8.00 μ.μ.
Μελοποιημένη ποίηση με τον Δημήτρη Βοζαΐτη
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρας ποίησης η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ιλίου παρουσιάζει μια βραδιά αφιερωμένη στους Έλληνες συνθέτες (Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Λάγιο, Λένα Πλάτωνος κ.α.) που μελοποίησαν ποιήματα σπουδαίων ποιητών μας όπως του Δ. Σολωμού, Οδ. Ελύτη, Γ. Ρίτσου, Μ. Πολυδούρη, Ν. Καββαδία, Μυρτιώτισσας, Ν. Γκάτσου, Ν. Βρεττάκου, Ανδ. Κάλβου, Κ Δημουλά κ.α.
Με τη φωνή του Δημήτρη Βοζαΐτη και τη συνοδεία στο πιάνο του σολίστα Φώτη Ματζαρίδη αλλά και τη συμμετοχή βιολιού και ακουστικής κιθάρας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΠΕΜΠΤΗ 24/3/2016 ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, ώρα 8.00 μ.
Το έπος του 1821 μέσα από το δημοτικό μας τραγούδι.
«Άλλοι παινάνε τον πασά και άλλοι το βεζίρη,
μα 'γω παινάω το σπαθί το τουρκοματωμένο,
το χει καμάρι η λεβεντιά, κι ο κλέφτης περηφάνεια..»
Το Σωματείο ελληνικών Χορών «Ελληνική Παράδοση» σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου παρουσιάζει μια επετειακή μουσικοχορευτική παράσταση-δρώμενο αφιέρωμα στους ήρωες του 1821.
Μια ιστορική αναδρομή από τα χρόνια της σκλαβιάς στην απελευθέρωση μέσα από τα δημοτικά τραγούδια των κλεφτών και αρματολών ηρώων της επανάστασης του 1821. Καλλιτεχνική επιμέλεια - Διδασκαλία - Σκηνοθεσία: Ρούτη 'Εφη - Τσούνης Βασίλης.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΕΜΠΤΗ 24/3/2016 έως ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου)
Ώρες λειτουργίας καθημερινά: από 9.00 π.μ. έως 9.00 μ.μ.
Έκθεση παιδικού και εφηβικού βιβλίου
Η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ιλίου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού Βιβλίου διοργανώνει επταήμερη έκθεση παιδικού και εφηβικού Βιβλίου με σκοπό να φέρει σε επαφή μικρούς και μεγάλους με έναν ανεκτίμητο θησαυρό, το Βιβλίο.
Η έκθεση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων, δρώμενα, εργαστήρια και βιωματικές δραστηριότητες στις οποίες πρωταγωνιστές Θα είναι τα ίδια τα παιδιά και τα χαμόγελά τους
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3/2016 ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, ώρα 6.00 μ.μ.
Αποσπάσματα Θεατρικών έργων από τα γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Ιλίου.
Σε συνεργασία με τα γυμνάσια και λύκεια της πόλης θα παρουσιαστούν δεκάλεπτα έως εικοσάλεπτα αποσπάσματα θεατρικών έργων από τις σχολικές Θεατρικές ομάδες.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απρίλιος 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2016 ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, ώρα 11.00
 «Αντιπαραμυθέσεις. Τύχη ή Μοίρα;»
«Τύχη, μοίρα πεπρωμένο... ένα πράγμα μπερδεμένο»
Συναρπαστική παιδική αφηγηματική παράσταση με συνοδεία ζωντανής μουσικής όπου μέσα από ιστορίες α αφηγητές Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την υποστήριξη των θεατών. Ποιος Θα είναι ο νικητής στον αγώνα των ιστοριών; Θα είναι από καθαρή τύχη ή μήπως Θα είναι ...το πεπρωμένο;
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 5-12 χρόνων.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4 ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ UNESCO
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, ώρα 7.00 μ.μ.
«Πολύ μιλάς...πολύ κλαις»
Ο  Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης σε συνεργασία με το Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ιλίου, παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Πολύ μιλάς...πολύ κλαις», μια ταινία για τους Πομάκους της Θράκης.
Τρεις αιθρρωπολόγοι ένας ιστορικός ένας ισλαμολόγος και πολλοί Πομάκοι μας ξεναγούν στα βουνά της Ροδόπης για να γνωρίσουμε από κοντά τον πληθυσμό των Πομάκων, την ιστορία, τον πολιτισμό τους τα προβλήματα, τους φόβους και τις ελπίδες τους.
Η ταινία έχει γίνει υπό την αιγίδα του ομίλου UNESCO για τον πολιτισμό της ειρήνης και έχει βραβευθεί στο 48ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης όπου έλαβε το 2ο βραβείο Ντοκιμαντέρ κα το 2ο βραβείο Κοινού. Έχει λάβει μέρος και σε αρκετό άλλα φεστιβάλ και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 10ο Πανόραμα Ανεξάρτητου Κινηματογράφου στην Πάτρα, ενώ προβλήθηκε και στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Ένωσης για την Μελέτη των Εθνοτήτων (ASN) στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης το 2008.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4/2016  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, ώρα 7.00
«Στην άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο»
Το Ελληνικά Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ) σε συνεργασία με το Δήμο Ιλίου παρουσιάζουν το ντοκιμαντέρ: «Στην άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο».
Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ - αναδρομή στην πολυτάραχη ιστορία της μικρής νησιωτικής κοινότητας του ακριτικού Καστελλόριζου, της αρχαίας Μεγίστης που αποτυπώνει τα Βασικά ιστορικά γεγονότα από τα μέσα του δέκατου ενάτου αιώνα μέχρι σήμερα.
Το αφιέρωμα αυτό αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του νησιού, καθώς προσπαθεί να αναδείξει τη σπουδαία πολιτισμική, ιστορική και οικονομική κληρονομιά των Καστελλοριζιών. 
Σκηνοθεσία: Ειρήνη Σαρίοyλου - Άγγελος Κοβότσος
Μουσική: Ανδρέας Κατσγιάννης
Στίχο: Ελένη Φωτάκη
Τραγούδι: Γιώργος Νταλάρας
Αφήγηση: Νένα Μεντή - Γιώργος Κέντρος
Εικαστική Επιμέλεια: Παύλος Χαμπίδης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4/2016 ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Καλλιτεχνικό καφενείο, ώρα 11.00 π.μ.
«Του Ήλιου τα καμώματα, του φεγγαριού παιχνίδια»
Διαδραστική παράσταση με ζωντανή μουσική για παιδιά.
Παραμύθια γεμάτα απ' το φως του ήλιου και του φεγγαριού, απ' τα παιχνίδια και τις σκανδαλιές τους.
Από τι είναι φτιαγμένο το φεγγάρι και ποιες οι φορεσιές του;
Γιατί μάλωνε σ' ένα χωράφι με τον ήλιο και πως βρέθηκαν κι οι δυο απ' τη γη στον ουρανό; Μέσα α 'όλα αυτά τα παραμύθια χάθηκε ένας άντρας φτιαγμένος από σιμιγδάλι. Ελάτε να Βοηθήσουμε την γυναίκα του για να τον Βρει. 'Η μήπως να ρωτήσει τον Ήλιο; Να ρωτήσει το φεγγάρι;»
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3-10 χρόνων.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΙΛΙΟΥ
Το Μουσικό Στέκι Ιλίου για 5η συνεχή χρονιά κάθε Δευτέρα από τις 9.00 μ.μ. έως τις 11.00 μ.μ. συνεχίζει δυναμικά με live, Jamming Nίght, σεμινάρια, παρουσιάσεις και άλλα μουσικά δρώμενα με δημιουργούς συγκροτήματα, μεμονωμένους καλλιτέχνες και καθηγητές μουσικής.
Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Στο Καλλιτεχνικό Καφενείο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», Αγ. Φανουρίου 99, Ίλιον, 2ος όροφος
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Τηλεφωνικό Κέντρο Διεύθυνσης Πολιτισμού: 210 2637395
Προϊσταμένη Διεύθυνσης Πολιτισμού: 210 2639499
Κεντρική Βιβλιοθήκη, (Νέστορος 101) (τηλ: 213 2030001)
 Βιβλιοθήκη Αγ. Φανουρίου (τηλ: 210 2637396)
Φιλαρμονική (τηλ: 210 2628927)
Κέντρο Γυναικών (τηλ: 210 2693617)
Λαογραφικό Μουσείο (τηλ: 210 2690021)
Λειτουργεί: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ. - 1.00 μ.μ., (εκτός Τετάρτης), Τετάρτη 3.00 μ.μ. - 7.00 μ.μ.
Δημοτικό Ωδείο, Ζίτσης 2 (τηλ: 210 5063446)
Πληροφορίες: Δευτέρα & Πέμπτη: 2:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ.
Γραμματεία Επιμορφωτικών προγραμμάτων & Ωδείου (για εγγραφές-πληροφορίες) Λειτουργεί:
Δευτέρα στην οδό Νέστορος 101, 1ος όροφος, 7.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. (τηλ: 210 2693419) Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή στην οδό Αγ. Φανουρίου 99, 3ος όροφος 7.30 π.μ: 2.30 μ.μ. (τηλ: 210 2637395)





Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Δείτε εδώ τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας 

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Δήμου Πετρούπολης : "ΠΕΤΡΟΚΟΥΛΟΥΜΑ 2016"
Απόκριες στις Αχαρνές... για μικρούς & μεγάλους
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ : Σεμινάριο κατασκευής αποκριάτικης μάσκας
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ : ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΤΡΕΛΑ 2016

ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ : ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2016
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ Απόκριες 2016
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2016 "καρναβαλοτρέλα"
Αποκριά στην Αθήνα 2016

Αποκριάτικα εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης





Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.