Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Ώρα της Γης 2016» συμμετοχή Δήμων της Δυτικής Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

«Ώρα της Γης 2016» συμμετοχή Δήμων της Δυτικής Αθήνας

Δήμος Ιλίου 
O Δήμος Ιλίου συμμετέχει στην «Ώρα της Γης», μια παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σβήνοντας συμβολικά τα φώτα σε δημοτικά κτίρια και κεντρικά σημεία της πόλης για μία ώρα, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, από τις 20.30 έως 21:30.
Καλούνται όλοι οι πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δήμου, σβήνοντας συμβολικά για μία ώρα τα φώτα, αφού με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Συμμετέχοντας σε αυτήν την παγκόσμια κινητοποίηση, όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για το περιβάλλον. Μία ώρα είναι αρκετή για να ανακουφίσουμε τον πλανήτη μας και να αφήσουμε το δικό μας οικολογικό αποτύπωμα στο μεγάλο μας “σπίτι”.»


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.