Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόγραμμα Προβολών ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ & Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ Δήμου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα Προβολών ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ & Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ Δήμου Περιστερίου

Προβολές Κάθε ΠΕΜΠΤΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΕΜΠΤΗ 17 Μαρτίου 2016
ΩΡΑ: 20:00
Αφιέρωμα στο Γουέστερν - ΜΕΡΟΣ Α'
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ (DeviΙ's Doorway)
Αμερικάνικη ταινία παραγωγής 1950
Σκηνοθεσία: Άντονι Μαν
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Τέιλορ, Πόλα Ρέιμοντ, Λούις Κάλχερ
Διάρκεια: 84 λεπτά
Ένας ήρωας του Εμφυλίου Πολέμου (Ρόμπερτ Τέιλορ) επιστρέφει στο σπίτι του για να αγωνιστεί για το λαό του. Παρά το γεγονός ότι κέρδισε ένα Μετάλλιο Τιμής του Κογκρέσου, η υποδοχή από τη λευκή κοινότητα δεν είναι αρκετά φιλόξενη. Λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας τον ενημερώνει ότι η έκταση που έχουν για να εκτρέφουν τα ζωντανά τους διεκδικείται από μια ομάδα γαιοκτημόνων που σκοπό έχουν να λυμαίνονται την περιοχή. Ο ίδιος όμως παραμένει αισιόδοξος μέχρι τη στιγμή που Θα έρθει αντιμέτωπος με τον νόμο των ισχυρών...
ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΕΦΗ" Βασιλικών 6, Κηπούπολη, Περιστέρι
https://www.facebook.com/KINHMATOGRAFIKH.LESXH.PERISTERIOU/?fref=ts

''ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ - Θρύλοι της Άγριας Δύσης''
Πέμπτη 24 Μαρτίου - Ώρα έναρξης 20.00
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΘΕΩΝ
Tomahawk

Αμερικάνικη ταινία παραγωγής 1951
Σκηνοθεσία. Τζόρτζ Σέρμαν.
Πρωταγωνιστούν. Βαν Χέφλιν, Υβόν ντε Κάρλο, Άλεξ Νίκολ.
Διάρκεια. 82 λεπτά
 Το 1876 ανακαλύφθηκε χρυσός στη γη των ινδιάνων και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεκινά πόλεμο ενάντια στη φυλή των Σιού για να πάρουν το χρυσό. Την επιχείρηση αυτή αναλαμβάνει ως αρχηγός ο Τζιμ ένα σκληροτράχηλος πρόσκοπος που όμως δεν θα αργήσει να αντιληφθεί τον βρώμικο σκοπό της Κυβέρνησης.
Ένα από τα ωραιότερα γουέστερν, που εικονογραφεί τη σύγκρουση φύσης και πολιτισμού με σαφή φιλοϊνδιάνικη άποψη, προτού κάτι τέτοια γίνει μόδα στο Χόλιγουντ. Μια ταινία ιδιαίτερα σημαντική, αφού κατορθώνει να αναπλάσει το μύθο του γουέστερν, αναμοχλεύοντας τα βασικά στοιχεία του, στις ίδιες τις ρίζες του και μαζί στο βάθος της ψυχής. Το θέμα αυτό το ξαναβρίσκουμε από τότε σε πληθώρα ταινιών του είδους.
 ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΕΦΗ" Βασιλικών 6, Κηπούπολη, Περιστέρι
https://www.facebook.com/KINHMATOGRAFIKH.LESXH.PERISTERIOU/?fref=ts


Πέμπτη 31 Μαρτίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Η Διάβασης του Διαβόλου». Αφιέρωμα στα Γουέστερν «Θρύλος της Άγριας Δύσης».

Σάββατο 2 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Πλοίαρχος». Παράσταση διασκευασμένη από λαϊκό παραμύθι, με εντυπωσιακές εναλλαγές σκηνικών.Παράσταση   διασκευασμένη   από   λαϊκό   παραμύθι,   με εντυπωσιακές εναλλαγές σκηνικών από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου.

Κυριακή 3 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Ο Παπουτσωμένος Γάτος». Ο πιο γοητευτικός γάτος όλων των παραμυθιών βοηθά το φτωχό αφεντικό του μέσα από πολλές περιπέτειες να γίνει ένας μεγάλος βασιλιάς σε μια διαδραστική παράσταση από το θέατρο L&S.

Πέμπτη 7 Απριλίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Ο Στιγματισμένος». Αφιέρωμα στα Γουέστερν «Θρύλος της Άγριας Δύσης».

Σάββατο 9 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης και η Ανακύκλωση». Θέατρο Σκιών με τη ματιά του Ηλία Καρελλά.

Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Ντο Ρε Μι Φα Σολ». Ένα παραμύθι με νότες και μουσικοκινητικά παιχνίδια από τη θεατρική ομάδα Ανεμόσκαλα.

Πέμπτη 14 Απριλίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Ο Μαύρος Καθρέπτης». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 16 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός». Μια παράσταση ύμνος στα γράμματα με παρέλαση όλων των χαρακτηριστικών τύπων του Θεάτρου Σκιών. Το Θέατρο Σκιών Αθανασίου παρουσιάζει μια παράσταση ύμνο στα γράμματα με παρέλαση όλων των χαρακτηριστικών τύπων του Θεάτρου Σκιών.

Κυριακή 17 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Ο Παπουτσωμένος Γάτος». Ο πιο γοητευτικός γάτος όλων των παραμυθιών βοηθά το φτωχό αφεντικό του μέσα από πολλές περιπέτειες να γίνει ένας μεγάλος βασιλιάς σε μια διαδραστική παράσταση από το θέατρο L&S.

Πέμπτη 21 Απριλίου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Φιλί του Θανάτου». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 23 Απριλίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Η Πασχαλιά του Καραγκιόζη». Θέατρο Σκιών με τη ματιά του Ηλία Καρελλά.

Κυριακή 24 Απριλίου, ώρα 11:00. Παιδική θεατρική παράσταση «Ο χορός των παραμυθιών». Πανέμορφες μασκότ με παντομίμες, ηθοποιοί και χορευτές. Χορεύουν και τραγουδούν και συνάμα παρουσιάζουν παραμύθια τα τρία γουρουνάκια, η Πεντάμορφη και το Τέρας, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Κουασιμόδος και η Εσμεράλδα, ο Ταύρος και ο Ταυρομάχος, ο Τουίτι και Σιλβέστρος, το χωριό των Στουμφ, οι Πειρατές και οι Κένταυροι.

Πέμπτη 5 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Άλοθι του Δολοφόνου». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 7 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Μόγλης». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει την ιστορία του Μόγλη, σε ένα έργο - ύμνο για την φύση, την διαφορετικότητα και την φιλία.

Πέμπτη 12 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Μυστικό του Δάσους». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 14 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Αρτοποιός». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά.

Πέμπτη 19 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Το Σάββατο της Οργής». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 21 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει τον Αλαντίν, σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και άφθονο γέλιο.

Πέμπτη 26 Μαΐου, ώρα 20:00. Κινηματογραφική Λέσχη «Συνέβη στο 20ο Πάτωμα». FILM NOIR: Μυστήριο & Ερωτισμός σε μαύρο φόντο.

Σάββατο 28 Μαΐου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Πήτερ Παν». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει ένα μαγικό ταξίδι μαζί με τον Πήτερ Παν, στην Χώρα του Ποτέ.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.