Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Παρουσίαση βιβλίου «Δύσβατα Μονοπάτια»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : Παρουσίαση βιβλίου «Δύσβατα Μονοπάτια»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου σας προσκαλεί το Σάββατο 2 Απριλίου, ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου (Στάση Μετρό Περιστέρι) να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του βιβλίου του Ηπειρώτη Εκπ/κου Νίκου Βέντζη «Δύσβατα Μονοπάτια».
Την εκδήλωση προλογίζει και συντονίζει η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Νικολίτσα Καρκούλια. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι : κ. Γεώργιος Μαστορίδης Φιλόλογος – Συγγραφέας και ο κ. Ευθύμιος Ρέντζιος Δάσκαλος – Συγγραφέας.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με Ηπειρώτικα – Δημοτικά Τραγούδια.
Είσοδος ελεύθερη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.