Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 5ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

5ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ

Το «5ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» διοργανώνουν το Σάββατο 2 Απριλίου και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων ,το Γραφείο Νεότητας της  Ιεράς Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Πανελλήνιος  Σύνδεσμος  Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.).
Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 9 – 11 ετών (γεν. 2005 – 2007) από αθλητικούς Συλλόγους του δήμου Αθηναίων και παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών από τις Ακαδημίες του Οργανισμού στα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα καταβάλουν συμβολικό ποσό, που θα αποδοθεί στο Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», για τη δημιουργία ενός κέντρου ημερήσιας νοσηλείας, για όλους τους ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα.
Τις ημέρες του Τουρνουά θα παρευρίσκεται εκπρόσωπος του Συλλόγου «Πεταλούδα» για ενημέρωση σχετικά με τις σκελετικές παθήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καλούν στα τηλ. 210 5284873 & 5284874.
Αθλητικό Κέντρο Ρουφ :Πειραιώς & Εχελιδών, τηλ. 210 3421260
Ώρα: 09:00 έως τις 15:00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.