Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δράσεις φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δράσεις φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με σύνθημα «Η φιλαναγνωσία θέλει προπόνηση» η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορυδαλλού, στα πλαίσια του εορτασμού της 2ας Απριλίου, Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, εγκαινιάζει μια νέα δραστηριότητα, που απευθύνεται σε όσα παιδιά αγαπούν το βιβλίο και θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από αυτό.
Η έναρξη των δράσεων φιλαναγνωσίας ξεκινούν το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 με εργαστήρια εικαστικής δημιουργίας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Από τις 10.00 π.μ έως τις 12.00 το μεσημέρι, η καλεσμένη συγγραφέας Ειρήνη Καμαράτου-Γιαλλούση, θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα των παιδιών, όπως: «Πώς γράφεται ένα βιβλίο; Πώς κατασκευάζεται; ή Πώς γίνεται παιχνίδι;».
Στόχος: η ανάπτυξη των δεξιοτήτων της δημιουργικής γραφής, της συμπλήρωσης μιας ιστορίας μέσα σε ένα δομημένο πλαίσιο, της αυτοπεποίθησης για παρουσίαση των ιδεών και των απόψεων, αλλά και πώς μέσα από παιχνίδια με τις λέξεις και τις αισθήσεις, τα παιδιά θα γνωρίσουν ένα βιβλίο με ένα διαφορετικό και άκρως διασκεδαστικό τρόπο. Τηλέφωνο συμμετοχής 210-4965784. Προτεινόμενες ηλικίες 9-12 ετών. (Φωτό αρχείου, από δράσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.