Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρουσίαση βιβλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρουσίαση βιβλίου

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Άσπρα Μαντίλια στην Plaza de Mayo» του Κώστα Λουλουδάκη, τη Δευτέρα 21 Μάρτη στις 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.
Τα «Άσπρα Μαντίλια στην Plaza de Mayo» προσπαθούν να συνθέσουν την κατακερματισμένη μνήμη μας όσο αφορά την δράση των «αγορών» στην Λατινική Αμερική, την Αφρική και μέσα από μια πλούσια διαδρομή φτάνοντας στην Ευρώπη.
Οι σελίδες του βιβλίου παρουσιάζουν ανακτημένα από την λήθη γεγονότα και πρόσωπα. Πρωταγωνιστούν πολυεθνικές εταιρείες, παγκόσμιοι καπιταλιστικοί οργανισμοί, δικτάτορες, κινήματα και ήρωες. Από τις σελίδες του βιβλίου παρελαύνουν ο Εμιλιάνο Ζαπάτα, ο Nτιέγκο Ριβέρα και η Φρίντα Κάλο, ο Σαντίνο και ο Τσε, ο Τσάβες και ο Αλιέντε, ο Λουμούμπα με τον Μαντέλα. Αλλά και ο Ροκφέλερ με τον Αλ Καπόνε, η Standard Oil και η United Fruit Company, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, η CIA, ο Πινοσέτ, η Θάτσερ και ο Ρίγκαν.
Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον βιβλίο που ανοίγει τους ορίζοντες του αναγνώστη και συμπληρώνει το παζλ των καθημερινών κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι : Κώστας Λουλουδάκης Συγγραφέας, Γιώργος Δαμιανάκης Δημοσιογράφος- Συντονιστής, Δρ. Δημήτριος Παϊταρίδης Οικονομολόγος και Αννεκέ Ιωαννάτου Φιλόλογος Κριτικός Λογοτεχνίας
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Ρίτα Αντωνοπούλου, στο πιάνο ο Λευτέρης Πουλιούς

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.