Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Εκδήλωση αφιερωμένη στους Αρβανίτες και την Αρβανίτικη παράδοση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Εκδήλωση αφιερωμένη στους Αρβανίτες και την Αρβανίτικη παράδοση

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό - συνεδριακό κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου εκδήλωση με τίτλο "Αρβανίτες και Παράδοση: Σαρξ εκ της σαρκός μου" αφιερωμένη στους Αρβανίτες και την Αρβανίτικη παράδοση.
Είσοδος Ελεύθερη.
Η πολιτιστική ομάδα του 7ου Γυμνασίου Περιστερίου "Στην ανέμη… τυλιγμένοι!!" σε συνεργασία με επιστήμονες – ερευνητές και κορυφαίους μουσικούς της Δημοτικής μας παράδοσης θα μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη παραμύθια, ιστορικές αλήθειες, μουσική, χορό και τραγούδι.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο μέρη, το πρώτο αποτελείται από οπτικοακουστικό υλικό, αρβανίτικα παραμύθια και εισηγήσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος θα απολαύσουμε Αρβανίτικα τραγούδια και χορούς από περιοχές της Αττικής, της Αργολίδας και της Κορινθίας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν ο Σύλλογος Αρβανιτών Ασπροπύργου και το Τμήμα Παραδοσιακών χορών του Δήμου Ασπροπύργου.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.