Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φωτογραφική εξόρμηση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε.) στο Μεσολόγγι
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Φωτογραφική εξόρμηση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε.) στο Μεσολόγγι

Photo: Jo Black
Η Ε.Φ.Ε. διοργανώνει το Σάββατο 14 και τη Κυριακή 15 Μαΐου 2016, μια διήμερη εκδρομή, μια φωτογραφική περιήγηση στο Μεσολόγγι και Αιτωλικό
 και καλεί όσα από τα μέλη και φίλους της επιθυμούν, να συμμετάσχουν και αυτά.
Η εκδρομή θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας Axos Travel, θα είναι διήμερη και η διανυκτέρευση θα γίνει στο ξενοδοχείο Theoxenia στο Μεσολόγγι.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής θα ανακοινωθεί τέλη Φεβρουαρίου
ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Το κόστος της συμμετοχής στην εκδρομή είναι 75 Ευρώ το άτομο. Σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με Λεωφορείο που θα ενοικιάσει η ΕΦΕ, της εταιρείας Axos Travel και θα περιλαμβάνει, το κόστος μετάβασης και επιστροφής.
Συμπεριλαμβάνεται επίσης το κόστος διαμονής στο ξενοδοχείο Theoxenia στο Μεσολόγγι σε δίκλινα δωμάτια ή τρίκλινα δωμάτια, με πρωινό.
Η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία καθώς και τα υπόλοιπα έξοδα κατά τη διάρκεια της εκδρομής (φαγητό κλπ) επιβαρύνουν αποκλειστικά τους εκδρομείς.
Δικαίωμα συμμετοχής
 Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν όσα μέλη της ΕΦΕ επιθυμούν, με συνοδεία όσων επιθυμούν, αλλά και φίλοι της ΕΦΕ.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 6 Απριλίου, στα Γραφεία της ΕΦΕ, Δευτέρα με Παρασκευή 6:00-9:00 μ.μ. Τηλέφωνο 2108228131. Με e-mail: kyriakos.kokkos@efe.com.gr
Πληροφορίες –Διευκρινήσεις: στον Γενικό Έφορο της ΕΦΕ, Κυριάκο Κόκκο, στο τηλέφωνο: 6947372463. e-mail: kyriakos.kokkos@efe.com.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.