Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο» στη Βιβλιοθήκη του Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου-Σ. Κωνσταντινίδης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο» στη Βιβλιοθήκη του Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου-Σ. Κωνσταντινίδης

photo : Jo Black
Ο σκηνοθέτης Σέργιος Κωνσταντινίδης, μιλά την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου για τη διαδικασία μετάβασης «Από το κείμενο στην εικόνα», στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων με θέμα «Η Λογοτεχνία στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο», που πραγματοποιείται στη Βιβλιοθήκη του Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου, από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Στις διαλέξεις αυτές πραγματοποιείται ανάπτυξη και ανάλυση της σχέσης της λογοτεχνίας με τον κινηματογράφο και το θέατρο, μέσα από σχετικά βιβλία, με αναλυτική προσέγγιση στο έργο σκηνοθετών, σεναριογράφων και συγγραφέων.
Πληροφορίες- κρατήσεις θέσεων στο τηλ.  2106983905-6
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ιωάννειου Πνευματικού Κέντρου: Πανόρμου 59, 3ος όροφος
Ώρες διεξαγωγής της διάλεξης: 19.00-20.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.