Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημέρωση για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Ευστάθιος  Γ. Τοπαλίδης και το τμήμα  Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης: Ενημερώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας  με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ότι  παρέχει έντυπο πληροφοριακό υλικό για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
Η European Youth Card Association –EYCA- είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπροσωπεί 40 οργανισμούς σε 28 χώρες ,οι οποίες υλοποιούν το Πρόγραμμα "Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με την  Γενική Γραμματεία  Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, που ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων αφορά Νέους ηλικίας 13-30 ετών έχει κόστος  10 ευρώ και έχει ετήσια διάρκεια.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αφορά τις επιχειρήσεις του Δήμου Αχαρνών
 Όσες επιχειρήσεις του Δήμου θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν διαδικτυακά αίτηση στην ιστοσελίδα www.europeanyouthcard.gr
Αφορά τους ενδιαφερόμενους δημότες
Οι δημότες που πληρούν τις προϋποθέσεις για την απόκτηση της κάρτας μπορούν να υποβάλλουν διαδικτυακά αίτηση στην ιστοσελίδα www.europeanyouthcard.gr και να αποστείλουν την αίτηση μαζί με μια φωτογραφία(τύπου ταυτότητας) στην παρακάτω διεύθυνση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ
 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
 ΑΧΑΡΝΩΝ 417 ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ .1143 ΑΘΗΝΑ

Δήμος Αχαρνών
Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού,
Αθλητισμού και Νέας Γενιάς,
τηλ.: 213 2072 397


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.