Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δημοτικό κοινωνικό οδοντιατρείο από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Δημοτικό κοινωνικό οδοντιατρείο από τον Δήμο Αγίας ΒαρβάραςΜια ακόμα πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο τομέα των κοινωνικών παροχών ολοκληρώνεται. Πολύ σύντομα το Δημοτικό Κοινωνικό οδοντιατρείο στην οδό Σερίφου 2, θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους δημότες.

Ο οδοντιατρικός εξοπλισμός του ιατρείου είναι προσφορά του Οδοντιάτρου κ. Αθανάσιου Αβούρη τον οποίον ο Δήμος ευχαριστεί στο Δελτίο Τύπου .Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.