Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην έκθεση Παιδικού-Εφηβικού βιβλίου που διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην έκθεση Παιδικού-Εφηβικού βιβλίου που διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου πρόκειται να διοργανώσει έκθεση παιδικού και εφηβικού βιβλίου. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, από 24.03.2016 έως 03.04.2016.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Παρασκευή 04.03.2016 με αίτησή τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ιλίου (Δημαρχείο Ιλίου, Κάλχου 48-50, 1ος όροφος).
Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση Πολιτισμού και συγκεκριμένα με τον κύριο Παναγιώτη Αρώνη στο 2102693280.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.